ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: "Αποχωρώ σαν φίλος"

Σνάουτσνερ: "Αποχωρώ σαν φίλος"
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έκανε γνωστή την οριστική αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του

Πολωνός αμυντικός μίλησε στα "Σπορ του Βορρά" για την οριστική αποχώρησή του από την ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποτίμηση της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: "Εζησα μεγάλες στιγμές στον ΠΑΟΚ κι ας μην πήραμε τίτλο. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από την παρουσία μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ο onoίoς ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου... Στα πέντε χρόνια που πέρασα στην ομάδα, είχαμε περισσότερες καλές στιγμές από κακές", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Φεύγοντας πλέον από την Ελλάδα κρατάω μόνο τις καλές στιγμές και τώρα που το σκέφτομαι ήταν πολλές κι ας μην πήραμε κάποιον τίτλο. Δε μας άφησαν κιόλας...Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει μία καλή γνώμη για μένα και πρέπει να είναι σίγουρος πάνια προσπάθησα για να δώσω ό,τι καλύτερο είχα στην ομάδα.Δε θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο, αλλά ο χρόνος μου ατο Δικέφαλο τελείωσε. Είναι η ώρα να αποχωρήσω ως φίλος..."

Για το αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του: "Ετσι φαίνεται... Ο μάνατζέρ μου έχει επαφές με 3-4 ομάδες στην Πολωνία και λογικά εκεί θα συνεχίσω. Μου φαίνεται παράξενο όμως ότι θα επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά από 9 χρόνια στην Ελλάδα, διότι πριν από τα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ έπαιξα και τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή. Γι' αυτό μου είναι δύσκολο να φύγω από τη Θεσσαλονίκη μετά από 9 χρόνια. Οταν μετά από τον Ηρακλή ήταν να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, μου έλεγαν να μην υπογράψω στον ΠΑΟΚ... Το σκεφτόμουν τότε. Είχα περάσει και τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή... Δεν ήταν λίγα. Αλλά τελικά δεν το μετάνιωσα ποτέ και μετά από πέντε χρόνια είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου".

Για το τι του έμεινε από τα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ: "Πολλά... Νομίζω ότι οι πορείες στην Ευρώπη ήταν ό,τι καλύτερο έχω να θυμάμαι στην καριέρα μου. Παλέψαμε και για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά δε μας άφησαν να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος".

Για τη σχέση του με τη Θεσσαλονίκη: "Νιώθουμε σαν οικογένεια αυτή την πόλη το δεύτερό μας σπίτι. Αλλωστε εδώ γεννήθηκαν και τα δύο παιδιά μου, και ο Μαξιμίλιαν, και ο Λεόν... Ειδικά γι' αυτούς η Θεσσαλονίκη και η Περαία που ζήσαμε ήταν το πρώτο τους σπίτι. Αλλωστε και οι δύο γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη...".

Για τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ είχα την τιμή να παίξω δίπλα σε μεγάλους παίκτες. Ποιον να πρωτοαναφέρω; Επαιξα δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα και έκανα πολλούς φίλους. Γι' αυτό στην ερώτηση ποια ήταν η πιο δύσκολη ή άσχημη στιγμή στον ΠΑΟΚ η απάντηση είναι εύκολη: τώρα που φεύγω! Η αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ είναι η πιο δύσκολη στιγμή για μένα..."

Για το ματς που δεν ξεχνά: "Με τον Άρη στο Χαρίλαου με διαιτητή το Σπάθα (σ.σ. η μοναδική κόκκινη που πήρε στην καριέρα του). Δεν ξεχνιέται εκείνο το παιχνίδι. Εκεί μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Δε μας άφησαν..."

Για την εμπειρία της Ευρώπης και την προηγούμενη ομάδα του, τον Ηρακλή: "Στον ΠΑΟΚ είχα την ευκαιρία να παίξω 16 αγώνες στην Ευρώπη ενώ στον Ηρακλή είχα παίξει μόνο 2. Και τον Ηρακλή πάντως τον έχω στην καρδιά μου και στενοχωριόμουν που έβλεπα την ομάδα να βυθίζεται και φέτος να πέφτει τόσες κατηγορίες. Ηταν κρίμα..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ