ΠΑΟΚ

Σκληρή απάντηση του ΠΑΟΚ σε Μαρινάκη

Σκληρή απάντηση του ΠΑΟΚ σε Μαρινάκη
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι κατηγορίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη, ως βασικός λόγος για να μην γίνει συνάντηση ποδοσφαιρικών Ενώσεων με τους "4" μεγάλους, έφερε την αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος... άναψε και πάλι ο πόλεμος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέρρευσε ότι ο Μαρινάκης αρνείται την πρόταση συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών Ενώσεων για συνάντηση με τους "4" μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, " αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό".

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε άμεσα και "χτυπά" ευθέως τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρνητικός ο Μαρινάκης για συνάντηση των "4"

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ