ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρνητικός ο Μαρινάκης για συνάντηση των "4"

Αρνητικός ο Μαρινάκης για συνάντηση των "4"
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρνητική είναι η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την πρόταση εκπροσώπων Ποδοσφαιρικών Ενώσεων για συνάντηση των "4" του ελληνικού ποδοσφαίρου. "Μύδροι" του προέδρου του Ολυμπιακού προς Σαββίδη και Μελισσανίδη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση μετά την πρόταση εκπροσώπων Ποδοσφαιρικών Ενώσεων για το ενδεχόμενο συνάντησης των "4" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κάθετα αντίθετος σε αυτή την πρόταση, υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια συνάντηση δεν μπορεί ποτέ να πραγματοποιηθεί από την στιγμή που τους τελευταίους μήνες "έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό".

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των «4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία πρότειναν εκπρόσωποι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική.

Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ