ΠΑΟΚ

Σημεία επαφής σε όλα με Σαββίδη

Σημεία επαφής σε όλα με Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει λύσει όλα τα θέματα με ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ενώ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα τέλη Μάη.

Αποκλειστικά από τον Ιβάν Σαββίδη εξαρτάται πλέον αν ολοκληρώσει την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, κάτι που διαφαίνεται έντονα τα τελευταία 24ωρα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει πλέον απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για την ΠΑΕ, αλλά και για τη σχέση που θέλει να "χτίσει" με τον Ερασιτέχνη και μένει μόνο να ολοκληρώσει τη μελέτη των στοιχείων που έχει στα χέρια του για την ΠΑΕ προκειμένου να κάνει την τελική κίνηση απόκτησης των μετοχών, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που "τρέχει".

Διαβάστε για το πως ο Λάσλο Μπόλονι συνέβαλε στο να φθάσει ο Πετρ Τσεχ να γίνει ο ήρωας του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει η τελική διαπραγμάτευση με την πλευρά του ΑΣ για θέματα όπως το ποσό που θα καταβάλει κάθε χρόνο η ΠΑΕ, αλλά και η εκμετάλλευση του σήματος, όμως από τις μέχρι τώρα επαφές διαφαίνεται ότι σύντομα θα προκύψει οριστική συμφωνία, αφού και οι δύο πλευρές δείχνουν διαλλακτικές.

Γι' αυτό και το συγκεκριμένο θέμα έφυγε αυτές τις μέρες από την ατζέντα των συζητήσεων, προκειμένου να "τελειώσει" το θέμα του δανείου, αλλά και να μελετήσει η πλευρά Σαββίδη όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως διοχετεύεται από ανθρώπους που είναι κοντά στον Ιβάν Σαββίδη, ο Ρώσος επιχειρηματίας μέχρι το τέλος του Μάη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με τον Ζήση Βρύζα και τον Θανάση Κατσαρή.

Πάντως, πολλά ζητήματα λύνονται από τον Έλληνα νομικό εκπρόσωπό του, Γιώργο Γκουροβανίδη που έχει αναπτύξει άριστη σχέση εχεμύθειας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ