ΠΑΟΚ

Επένδυση Σαββίδη με αποδείξεις

Επένδυση Σαββίδη με αποδείξεις
Ιβάν Σαββίδης MOTION TEAM - ()

Εκτός της εκχώρησης δόσεων της χορηγίας του ΟΠΑΠ για το δάνειο των 2 εκ. ευρώ δόθηκαν ενέχυρο και μετοχές και αυτό σημαίνει πολλά για το ενδιαφέρον του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ.

Πιθανόν ακόμη και την Δευτέρα (21/5) να εκταμιευτεί από την πλευρά Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το δάνειο των 2 εκ. ευρώ, για το οποίο έχουν πλέον συγκεντρωθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αυτά δεν είναι μόνο δόσεις της χορηγίας του ΟΠΑΠ που εκχωρήθηκαν στην πλευρά Σαββίδη, αλλά και μετοχές της ΠΑΕ που δίνονται ως ενέχυρο.

Χθες (18/5) ολοκληρώθηκαν οι υπογραφές των απαραίτητων εγγράφων για τις μετοχές που είναι στην κατοχή των Θόδωρή Ζαγοράκη, Παναγιώτη Ποικιλίδη, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, των αδελφών Σαχπατζίδη (Δημήτρη και Γιώργου), του Σπύρου Μηλιωρίδη, αλλά και του Βασίλη Παγώνη (διόλου ευκαταφρόνητο ποσό), τα οποία παρέλαβε ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουροβανίδης. Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για τις μετοχές που είχαν μεταβιβαστεί από την διοίκηση Γούμενου και όχι για μετοχές που έχουν αγοράσει με δικά τους χρήματα.

Οι μετοχές μπήκαν ως εγγύηση γιατί από μόνες τους οι δόσεις του ΟΠΑΠ δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν το σύνολο του ποσού των 2 εκ. ευρώ. Το σημαντικό είναι ότι η κίνηση να δεχθεί η πλευρά Σαββίδη μετοχές ως εγγυήσεις αποτελεί την πιο πειστική απόδειξη για την σχεδόν βέβαια, πλέον, επένδυσή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εάν είχε ακόμη έντονες αμφιβολίες για αυτή του την κίνηση, τότε το πιθανότερο ήταν να μην δεχθεί μετοχές αλλά να ζητούσε κάποιες άλλες εμπράγματες εγγυήσεις (εκχώρηση δικαιωμάτων από άλλη πηγή εσόδων).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ