ΠΑΟΚ

Σε καλό δρόμο για συμφωνία Φλωρίδη-Σαχπατζίδη

Σε καλό δρόμο για συμφωνία Φλωρίδη-Σαχπατζίδη
INTIME SPORTS

Η συζήτηση ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών Φλωρίδη-Σαχπατζίδη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πλέον απομένει ο οικονομικός έλεγχος για να μπουν 6.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ. Αισιόδοξο μήνυμα η παραίτηση του Βρύζα από την Εθνική Ελλάδας.

Όλα βαίνουν καλώς σ' ότι αφορά στην είσοδο και στην οικονομική ενίσχυση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ από τους υποψήφιους επενδυτές Φλωρίδη και Σαχπατζίδη.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση που είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την πλευρά των δύο επιχειρηματιών, έγινε σε καλό κλίμα και όλα πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Αυτό που αναμένεται να γίνει τώρα, είναι ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ του Δικεφάλου του Βορρά και τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε θα μπουν 6.000.000 ευρώ στα "ασπρόμαυρα" ταμεία και ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Τα συγκεκριμένα χρήματα θα τα πάρει η ΠΑΕ μέσω της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στα τέλη του Ιουλίου, όπου και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η παραίτηση του Ζήση Βρύζα από την Εθνική Ελλάδας είναι αισιόδοξο μήνυμα, αφού μην ξεχνάμε πως οι Φλωρίδης-Σαχπατζίδης θέλουν στην ΠΑΕ και τον Βρύζα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ