ΠΑΟΚ

Σαν σε ταινία του Τζέιμς Μποντ

Σαν σε ταινία του Τζέιμς Μποντ

Πώς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... εξαφανίσει τον Ντομίνγκος Πασιένσια στο διήμερο της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει απίθανες λεπτομέρειες

Σενάριο και σκηνοθεσία που θα ζήλευαν και οι καλύτερες παραγωγές του Χόλιγουντ έστησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το μεσημέρι της Τετάρτης, μέχρι και σήμερα το πρωί που ο Ντομίνγκος Πασιένσια αναχώρησε για την Πορτογαλία.

Ο στόχος της ήταν να πετύχει απόλυτη μυστικότητα στις διαπραγματεύσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον 44χρονο τεχνικό στο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Κι αν όσο δεν είχε γίνει δημοσιοποιηθεί η άφιξη του Ντομίνγκος στην Ελλάδα (για λίγες ώρες δηλαδή) η συγκεκριμένη τακτική είχε λογική, είναι πραγματικά απορίας άξιο γιατί η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ συνέχιζε στο ίδιο τέμπο, όταν πλέον "όλοι το είχαν τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι".

Πώς ακριβώς... έδρασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δίνοντας στον Ντομίνγκος ένα ρόλο... Τζέιμς Μποντ; Κάθε μετακίνησή του από και προς το "Μακεδονία Παλλάς" γινόταν με συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας. Το αυτοκίνητο που επέβαινε δεν σταματούσε μπροστά στην κύρια είσοδο του ξενοδοχείου, αλλά πήγαινε στο υπόγειο πάρκινγκ και από εκεί, χωρίς να τον δει κανείς, ανέβαινε στο δωμάτιό του.Επιπλέον, κατά τις μετακινήσεις του με το αυτοκίνητο, όταν περνούσε από σημεία που υπήρχε κόσμος, είχε ζητηθεί από το Ντομίνγκος να σκύβει το κεφάλι του προκειμένου να μην τον αναγνωρίσει κανείς.

Κάπως έτσι πήγε στη Νέα Μεσημβρία χωρίς κανείς να αντιληφθεί την παρουσία του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην Τούμπα πήγε μετά το δείπνο που είχε με τον Σαββίδη και τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΟΚ. Όπως λένε οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, που ήδη ο Ντομίνγκος έχει αρχίσει να μιλά για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, αυτή η μυστικοπάθεια του ΠΑΟΚ δεν ήταν κάτι που του άρεσε, γιατί είναι ένας ελεύθερος προπονητής που πήγε να συζητήσει με μία ομάδα για συνεργασία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ