ΠΑΟΚ

Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι του ναυαγίου

Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι του ναυαγίου

Ποιες οι πληροφορίες που προκύπτουν για την ξαφνική αποχώρηση του Ντομίνγκος και το ναυάγιο των διαπραγματεύσεών του με τον ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν κάτι αναμενόμενο και σίγουρα αιφνιδίασε την τριανδρία Ζαγοράκη-Βρύζα-Τσιτσιακόφ το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του Ντομίνγκος Πασιένσια με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφεύγει συστηματικά να δίνει οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η διαφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τον μεγαλομέτοχο δεν αφορά σε οικονομικούς λόγους. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για ένα ποσό της τάξεως 800.000 ευρώ καθαρά μαζί με τους συνεργάτες, τον Ζοάο Κάρλος Κόστα και έναν ακόμη που θα έφερνε ο Ντομίνγκος.

Ειδικότερα, από αυτό το ποσό ο 44χρονος τεχνικός θα έπαιρνε 650.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους επίτευξης στόχων. Ακόμη, δεν φαίνεται να υπήρχαν διαφορετικές απόψεις πάνω σε καθαρά ποδοσφαιρικά ζητήματα τα οποία άλλωστε ο Ντομίνγκος είχε συζητήσει με Βρύζα-Τσιτσιακόφ στην Γερμανία και μετά από εκείνη την συνάντηση πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα όταν τον κάλεσε ο "Δικέφαλος".

Προφανώς, λοιπόν, η διαφορά φιλοσοφίας που επικαλέστηκε ο Ντομίνγκος στις δηλώσεις του στην Πορτογαλία έχει να κάνει με θέματα λειτουργίας της συνεργασίας του αγωνιστικού τμήματος με την διοίκηση. Τέλος, ένα ακόμη στοιχείο που έπαιξε τον ρόλο του ήταν το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ καθυστερούσε πάρα πολύ όλη την διαδικασία των συζητήσεων με αποτέλεσμα να περάσει περισσότερες από δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη χωρίς να παρουσιαστεί ουσιαστική εξέλιξη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ