ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Είναι θέμα αρχών"

Σαλπιγγίδης: "Είναι θέμα αρχών"
INTIME SPORTS

Η εξήγηση που δίνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Στο θρίαμβο στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μιλώντας στην εφημερίδα "Metrosport".

Ο διεθνής επιθετικός που πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ την Κυριακή (4/3) σχολιάζει την κίνηση του να μην πανηγυρίσει το τέρμα που σημείωσε εναντίον των "πράσινων".

Αναλυτικά:

- Δημήτρη, ο ΠΑΟΚ έσπασε μία ακόμη αρνητική παράδοση, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ...

" Δεν σκεφτόμασταν έτσι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Σίγουρα είναι σημαντικές οι παραδόσεις, όμως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να κερδίσουμε. Τα καταφέραμε και σαφώς είναι κάτι εξαιρετικό για εμάς, καθώς μία νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα είναι πάντοτε πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ".

- Δύο νίκες στο ΟΑΚΑ σε 35 μέρες δεν είναι και ότι πιο καθημερινό για τον ΠΑΟΚ.

" Ναι, γι' αυτό και είπα πριν ότι πάντοτε είναι πολύ σημαντική μία νίκη στην Αθήνα επί ενός αντιπάλου, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ".

- Σας βοηθούν ψυχολογικά τέτοιου είδους νίκες, δεδομένου πως προερχόσασταν από ισοπαλία με τον Αρη και αποκλεισμό από το Europa League...

" Σίγουρα είναι μεγάλη τόνωση για όλους, όμως ο ΠΑΟΚ έχει πια μάθει να ζει με πολλά παιχνίδια και οφείλει άμεσα να αφήνει πίσω και αρνητικά αλλά και θετικά αποτελέσματα. Τώρα το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Εχουμε ακόμη δρόμο για το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν σημαίνει ότι επειδή κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό πετύχαμε κάποιον στόχο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

- Πάντως ήταν φανερή η στεναχώρια από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Θέλατε πολύ να συνεχίσετε στο Europa League...

" Είναι λογικό αυτό. Ολοι θέλαμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι, γιατί νιώθαμε ότι είχαμε την δυνατότητα να το καταφέρουμε. Ηταν όμως όπως έχω πει ωραίο ταξίδι και στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι να βρίσκεται και του χρόνου στα ευρωπαϊκά γήπεδα ώστε να ζήσει και άλλες σπουδαίες βραδιές".

- Θα ήθελες να σχολιάσεις κάτι για όσα γράφονταν την περασμένη εβδομάδα;

" Οχι τίποτα απολύτως, δεν ασχολούμαι καν".

- Μετά το γκολ που πέτυχες στο ΟΑΚΑ δεν πανηγύρισες και ξέρεις ότι σχολιάζεται και αυτό...

" Το μόνο που θέλω να πω για το γεγονός του μη πανηγυρισμού είναι ότι στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι. Πάντα. Είναι θέμα αρχών. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω γιατί πιστεύω το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ και όχι ο Σαλπιγγίδης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ