ΠΑΟΚ

Ρομπέρ: "Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Ο Μπερτράν Ρομπέρ με δηλώσεις του έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Τι είπε για τη νίκη στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", αλλά και για το ισόπαλο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα σερί νικών τόνισε ο Μπερτράν Ρομπέρ ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να ανακάμψει στο πρωτάθλημα. Ο Γάλλος μίλησε την Τρίτη (7/12) στον "Sport 103" τονίζοντας ότι ο "Δικέφαλος" μετά την πρόκριση στο Europa Leaue πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στη νίκη μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" απέναντι στην Τότεναμ. Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα του μετά τη νίκη στο Λονδίνο: " Ήταν πολύ καλό παιχνίδι απ' όλες τις απόψεις. Από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, από τον κόσμο που βρέθηκε στην Αγγλία".

Για το αν ήταν μεγάλη εμπειρία: " Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Καταφέραμε να αιφνιδιάσουμε την Τότεναμ και δεν το περίμεναν αυτό. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά και τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για το πως έζησε το παιχνίδι από τον πάγκο: " Πήραμε προβάδισμα στο σκορ, στη συνέχεια οι ισορροπίες άλλαξαν και τα πράγματα είχαν δυσκολέψει, καθώς ήμασταν και με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο ήταν συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών και στο τέλος πανηγυρίσαμε όλοι τη νίκη που μας έδωσε την πρόκριση".

Για την ισοπαλία στα Γιάννινα: " Είναι αλήθεια ότι μετά τα Γιάννινα είχαμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε. Δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση με τον ΠΑΣ που είχαμε στο ματς με την Τότεναμ. Δεν καταφέραμε να πιάσουμε το παιχνίδι και γι΄αυτό δεν ήρθε η νίκη. Είναι δύσκολο, όμως, να καταφέρεις να προσαρμοστείς από το ματς του Europa League σε αυτό του πρωταθλήματος".

Για το αντιαθλητικό παιχνίδι των Ιωαννίνων: " Η αλήθεια είναι ότι επέλεξαν αυτόν τον τρόπο οι αντίπαλοι μας και αυτό μας δυσκόλεψε γιατί αν παιζόταν κανονικό ποδόσφαιρο πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη".

Για το ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι χαμηλά στη βαθμολογία: " Είναι η αλήθεια για να πλασαριστεί μία ομάδα στην κορυφή χρειάζεται ένα πετυχημένο σερί. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν το είχε, γι΄αυτό και χρειάζεται μια σταθερότητα, να πάρει τα επόμενα παιχνίδια, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορεί να ανέβει στη βαθμολογία".

Για το αν μπορεί να κάνει ένα σερί νικών: " Σκέφτομαι πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League είναι λίγο δύσκολο αυτό, αλλά τώρα που προκριθήκαμε στους "32" μπορούμε να να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε συνεχόμενες νίκες".

Για τον προσωπικό του στόχο: " Μεγάλη μου επιθυμία είναι να συνδυάσω τη δική μου παρουσία με την επιτυχία του ΠΑΟΚ. Θέλω να προσφέρω και θεωρώ ότι θα έρθει αυτή η στιγμή για να μπορέσω να συνδυάσω τις νίκες του "Δικεφάλου" με τη δική μου συμβολή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ