ΠΑΟΚ

Πτήση για τα "αστέρια" του Τσάμπιονς Λιγκ

Πτήση για τα "αστέρια" του Τσάμπιονς Λιγκ

Αποστολή: Κώστας Πετρωτός... Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε για τη Γερμανία, όπου την Τετάρτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε videos από την αναχώρηση.

Περίπου στις 08.00 η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και κατευθείαν πέρασε στον χώρο ελέγχου, χωρίς να γίνουν δηλώσεις.

Λίγο αργότερα η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του "Δικεφάλου" συνοδευόμενοι από τους Γκερμάν Τσιστιακόφ, Ζήση Βρύζα, Παναγιώτη Ποικιλίδη και Μάκη Γκαγκάτση, πέταξαν για την Γερμανία.

Μαζί τους βρέθηκαν και τα πρώην διοκητική στελέχη Βασίλης Τριλυράκης, Στέφανος Σαράτσης, Σπύρος Μηλιωρίδης και Ανδρέας Μανδρίνος και ο μάνατζερ του Γκαρσία, Δημήτρης Καγιόγλου.

Πτήση για τα "αστέρια" του Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρωινή συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Λόγω της τουριστικής περιόδου στο αεροδρόμιο υπήρχε πολύς κόσμος και όπως ήταν φυσιολογικό τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ τράβηξαν σαν μαγνήτης πολλούς φίλους του "Δικεφάλου" που ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφίες, ενώ αρκετοί φίλαθλοι απαθανάτισαν τις στιγμές με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές.

Θυμίζουμε, ότι στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Κατσουράνης, Λόρενς

Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Σπυρόπουλος, Βούκιτς, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Τζανδάρης, Γιάννου, Γιακουμής, αλλά και κάποιοι νεαροί.

Δείτε στιγμές από την αναχώρηση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ