ΠΑΟΚ

Ψάχνει χρυσή τομή με Λάζοβιτς

Ψάχνει χρυσή τομή με Λάζοβιτς

Διαβάστε ποιο είναι το κρίσιμο σημείο στις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Ντάνκο Λάζοβιτς και τι περιμένει στην υπόθεση Σίλντενφλεντ

Ντάνκο Λάζοβιτς και Γκόρντον Σίλντενφλεντ είναι δύο παίκτες που απασχολούν πολύ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τα δεδομένα στις περιπτώσεις τους έχουν ως εξής:

Για τον πρώτο η Ζενίτ είναι διατεθειμένη να καλύψει μέρος από τα 2.000.000 ευρώ που αμείβεται ετησίως και ο "Δικέφαλος" έχει εστιάσει την προσοχή του στο οικονομικό αναζητώντας την χρυσή τομή.

Δεν αποκλείεται για να προωθηθεί η συμφωνία, την επόμενη εβδομάδα να έρθει ο παίκτης με τον ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ, που χειρίζεται τις επαφές, είναι αισιόδοξος αλλά θέλει τα πάντα να γίνουν με προσεκτικά βήματα μιας και θεωρεί πως δεν είναι εύκολο ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς να έρθει ειδικά αυτή την περίοδο στην Ελλάδα.

Σχετικά με τον Σίλντενφλεντ, ο Τσιτσιακόφ τα είχε βρει όσο ήταν στην Ρωσία με την Ντιναμό Μόσχας για δανεισμό έξι μηνών, με οψιόν αγοράς.

Ο Γεωργιάδης είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη αλλά συνειδητά δεν κλείνει το θέμα ακόμη καθώς ο "Δικέφαλος" "ψάχνεται" μήπως προκύψει κάποια καλύτερη περίπτωση από αυτόν.

Δεν θα κρατήσει πάντως για πολύ αυτή η έρευνα. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αν δεν βρεθεί κάτι το καλύτερο για την άμυνα, ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει την συμφωνία του με τον Κροάτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ