ΠΑΟΚ

Προχωρημένες επαφές με Αναστασιάδη

Προχωρημένες επαφές με Αναστασιάδη
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ραντεβού Ιβάν Σαββίδη και Άγγελου Αναστασιάδη είναι πιθανόν να υπάρξει στην διάρκεια της ημέρας σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΟΚ και το περιβάλλον του Έλληνα προπονητή. Καμία επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ. Σήμερα απαντά στον Πλατανιά ο Έλληνας τεχνικός.

Επιστροφή Άγγελου στον ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με όσα διαρρέει το περιβάλλον του δικεφάλου, είναι πιθανόν να γίνει ραντεβού ανάμεσα σε Αναστασιάδη και Σαββίδη στη διάρκεια τη ημέρας!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr στο περιθώριο του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ο Ιβάν Σαββίδης δέχτηκε προτροπές από οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν στα επίσημα να φέρει τον Αναστασιάδη πίσω στην ομάδα ενώ παρόμοιες εισηγήσεις είχε αμέσως μετά από ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ με τους οποίους μιλά συχνά και τους συμβουλεύεται.

Έτσι ξεκίνησε ένας νέος κύκλος επαφών με τον Αναστασιάδη, στον οποίο ο Σαββίδης είχε προτείνει να αναλάβει την προεδρία αλλά ο Μακεδόνας τεχνικός του είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται ως προπονητής.

Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός ήταν να απαντήσει χθες Σάββατο στον Πλατανιά για το αν θα συνεχίσει εκεί, αλλά πήρε παράταση για σήμερα το βράδυ. Πιθανότατα για να μιλήσει πρώτα με τον δικέφαλο.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι από την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για επαφές με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ