ΠΑΟΚ

Προπόνηση με προεδρικές ευχές

Προπόνηση με προεδρικές ευχές
INTIME SPORTS

Παρουσία Βρύζα που έδωσε τα "Χρόνια Πολλά" σε κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά έγινε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό του Πάσχα.

Χωρίς να υπάρχει κανένα όνομα στη λίστα των απόντων έγινε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά το διημερο εορταστικό ρεπό.

Ο Λάσλο Μπόλονι είχε τη δυνατότητα να δουλέψει στην Τούμπα και υπό το φως των προβολέων με τους ποδοσφαιριστές του εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, τόσο όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όσο και πάνω στην αμυντική λειτουργία της.

Στα αξιοσημείωτα της μέρας, πέρα από το ότι ο Έτο έβγαλε όλο το πρόγραμμα, η παρουσία του Ζήση Βρύζα στην Τούμπα ο οποίος έδωσε τα "Χρόνια Πολλά" για τις γιορτές σε κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Δόξα θα ολοκληρωθεί αύριο (Τρίτη).

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Λάζαρ (τέσσερις κίτρινες) και Φωτάκης (αποβλήθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ