ΠΑΟΚ

"Πρέσινγκ" σε Κρόιφ ελέω ΠΑΟΚ!

"Πρέσινγκ" σε Κρόιφ ελέω ΠΑΟΚ!

Η Μακάμπι Τελ Αβιβ πιέζει τον Γιόρντι Κρόιφ να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως τεχνικός διευθυντής, φοβούμενη τον "Δικέφαλο" και τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ένα είναι το θέμα που απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό τον ισραηλινό Τύπο και έχει ελληνικό χρώμα. Για την ακρίβεια, έχει "ασπρόμαυρο", αφού αφορά άμεσα στον ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με μπροστάρη τον ιδιοκτήτη της, Μιτς Γκολντχαρ ασκούν έντονη πίεση στον νυν τεχνικό διευθυντή, Γιόρντι Κρόιφ, να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος είναι, όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ η παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Από τις πρώτες μέρες που έγινε γνωστό πως ο Κύπριος νομικός θα αναλάβει χρέη προέδρου στον "Δικέφαλο" δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως... θα έρθει πακέτο με τον Κρόιφ με τον Ολλανδό να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Αυτό, φυσικά, δεν έγινε, αλλά όπως φαίνεται ο πρόεδρος της Μακάμπι, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του πως ο Κρόιφ μπορεί να περπατήσει στον δρόμο που χάραξε ο Αγγελίδης και να έρθει στην Ελλάδα.

Ούτε να το σκέφτεται...

Ο Γκολντχαρ δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται πως ο Ολλανδός θα φύγει από την ομάδα του, γιατί φοβάται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα διαλυθεί το οικοδόμημα που έχει στήσει εδώ και έξι χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι εκτίμησε ιδιαίτερα το πως χειρίστηκε ο Κρόιφ την αγωνιστική κρίση στην ομάδα το καλοκαίρι και την επιλογή που έκανε στο πρόσωπο του προπονητή Πάκο Αγεσταράν.

Ο Γκόλντχαρ θεωρεί σχεδόν σίγουρο πως ο Ολλανδός θα δεχθεί κρούση από τον ΠΑΟΚ και πως η παρουσία του Αγγελίδη στην ελληνική ομάδα θα τον κάνει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Ισραήλ, για να βρεθεί στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου.

Γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα τον "πρεσάρει" αρκετά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, προκειμένου να μην βρεθεί προ τετελεσμένων στις αρχές του καλοκαιριού, όταν και ολοκληρώνεται το ισχύον συμβόλαιο του Κρόιφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ