ΠΑΟΚ

"Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δεμένοι"

"Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δεμένοι"
Μαντούρο WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Χέντβιχες Μαντούρο μίλησε για το καλό πρόσωπο που δείχνει ο ΠΑΟΚ, αλλά και για το ματς με τον Ολυμπιακό, αν βρεθούν αντιμέτωπες στο Κύπελλο οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "OTE TV": "Δεν είναι η δουλειά μου να σκοράρω, αλλά έχω πετύχει δύο τέρματα που ελπίζω να είναι σημαντικά για την ομάδα.

Το γεγονός ότι σκοράραμε στα τελευταία τρία ματς δώδεκα γκολ μας ικανοποιεί. Παίζουμε γρηγορότερα στα τελευταία παιχνίδια και πιο κάθετα στους επιθετικούς και για αυτό τον λόγο έχουμε βελτιωθεί στο σκοράρισμα".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό, αν οι "ερυθρόλευκοι" βρεθούν στο δρόμο του ΠΑΟΚ: "Θα είναι μεγάλο το ματς με τον Ολυμπιακό αν περάσουμε και οι δύο ομάδες και ανυπομονούμε να περάσουμε και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό αφού είμαστε σε φόρμα. Παίζουμε καλά τώρα.

Έχουμε μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν πλέον πολλοί παίκτες, κάτι πολύ σημαντικό με δεδομένο ότι ακολουθούν πολλά παιχνίδια για την ομάδα. Είμαστε μία ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, όπως λέμε εδώ μία πόλη, μία ομάδα όλοι και πρέπει να το δείξουμε σε όλους ότι πραγματικά είμαστε δεμένοι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ