ΠΑΟΚ

"Πονοκέφαλος" με Σαλπιγγίδη

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του Σαλπιγγίδη στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (10/12)

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον ΠΑΟΚ.Μετά τους πρόσφατους τραυματισμό των Γώργου Γεωργιάδη, Θανάση Παπάζογλου και Κώστα Χαλκιά, προέκυψε θέμα και με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Στην προπόνηση της Πέμπτης(8/10) ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αν καταφέρει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (9/12), αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η πιθανή απουσία του Σαλπιγγίδη από το συγκεκριμένο παιχνίδι "πονοκεφαλιάζει" τον Λάσλο Μπόλονι, καθώς μετρούσε ήδη έναν σίγουρο απόντα στις πτέρυγες στην επίθεση, τον Γεωργιάδη. Επομένως, μέχρι να μάθει οριστικά τι πρόκειται να συμβεί με τον "Σάλπι", η αγωνία του Ρουμάνου κόουτς θα φτάσει στο κατακόρυφο.

Στο περιθώριο της προπόνησης, που κυρίως περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, οι Γεωργιάδης και Χαλκιάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Παπάζογλου και Κοντρέρας ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.Η προπόνηση της Παρασκευής (9/12), τελευταία πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, θα διεξαχθεί στις 17:00 στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ