ΠΑΟΚ

"Πλησιάζει στην Άντερλεχτ ο Μποκανί"

Standard Liege's Dieumerci Mbokani celebrates after scoring a goal during their Europa League last 16, second leg soccer match against Panathinaikos at the Maurice Dufrasne stadium in Liege, March 18, 2010.  REUTERS/Sebastien Pirlet    (BELGIUM - Tags: SPORT SOCCER)
Standard Liege's Dieumerci Mbokani celebrates after scoring a goal during their Europa League last 16, second leg soccer match against Panathinaikos at the Maurice Dufrasne stadium in Liege, March 18, 2010. REUTERS/Sebastien Pirlet (BELGIUM - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Τι αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ για τον Ντιεμερσί Μποκανί, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο (και) του ΠΑΟΚ.

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ντιεμερσί Μποκανί βρίσκεται, πλέον, η Άντερλεχτ, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν, ότι η συνάντηση των εκπροσώπων των δύο ομάδων είχε θετική εξέλιξη, ότι η Μονακό δέχτηκε να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της και ότι πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για τη μετακόμιση του Κογκολέζου επιθετικού στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι πλέον η μεταγραφή του 25χρονου άσου, που βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, δεν είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποχώρηση του Λουκάκου από τους "μωβ". Δεν αποκλείεται, λοιπόν, οι δύο παίκτες να συνυπάρξουν στο ρόστερ του βελγικού συλλόγου.

Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει η ιστοσελίδα "anderlecht-online.be", που επικαλείται και πληροφορίες άλλων εφημερίδων:" Ο Ντιεμερσί Μποκανί είναι ένα βήμα πιο κοντά στην Άντερλεχτ. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μονακό, ήταν θετική. Επιπλέον, η μεταγραφή του Μποκανί δεν εξαρτάται πλέον από την εξέλιξη στην υπόθεση Λουκάκου. Φαίνεται αρκετά πιθανό ο Λουκάκου να παραμείνει στην Άντερλεχτ, αλλά παρόλα αυτά είναι πιθανό οι "μωβ" να αποκτήσουν έναν επιπλέον επιθετικό. Αυτό απαιτεί να απελευθερωθεί το απαραίτητο μπάτζετ.

Στο Μονακό διαπραγματεύτηκε ο Ντιντιέ Φρενάϊ, ατζέντης της FIFA και εκπρόσωπος του Κογκολέζου επιθετικού. Σύμφωνα με την "Gazet van Antwerpen", υπήρξε θετική συζήτηση και η συμφωνία είναι πιο κοντά. Η "Laatste Nieuws" υποστηρίζει ότι αύριο (Τετάρτη 3/8) μία αντιπροσωπία της Μονακό θα έρθει στις Βρυξέλλες και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ο Μποκανί θα υπογράψει για τρεις σεζόν στην Άντερλεχτ, με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος".

Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ