ΠΑΟΚ

Πιέζει ασφυκτικά ο χρόνος για Βιεϊρίνια

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Βιεϊρίνια (AP Photo/Michael Sohn) AP

Εντατικές ζυμώσεις γίνονται μεταξύ ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια - Βόλφσμπουργκ, ούτε την Τετάρτη (30/8) όμως σημειώθηκε το αποφασιστικό βήμα για την μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου στην Τούμπα.

Η ενημέρωση που έδινε η Βόλφσμπουργκ στους ρεπόρτερ της το απόγευμα ήταν πως δεν είχε φτάσει επισημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και ότι αν προκύψει κάτι αυτό θα είναι αύριο (31/8) τελευταία μέρα των μεταγραφών. Παρόμοιες πληροφορίες προκύπτουν και από την πλευρά του παικτη και το περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το μόνο σίγουρο είναι, χωρίς να έχουν διαρρεύσει-ακόμη τουλάχιστον-λεπτομέρειες, ότι πλέον είναι γνωστές και οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ.Οι επαφές μεταξύ των τριών πλευρών έγιναν σε εντατικούς ρυθμούς την Τετάρτη. Άλλωστε, όπως έχουμε γράψει από το πρωί, ο 31άχρονος άσος είναι αυτός που πιέζει περισσότερο από όλους γ' αυτό το deal.Πλέον, όμως, πιέζει και ο χρόνος. Ασφυκτικά.

Αν τελικά γίνει η μεταγραφή Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, θα είναι κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, κάθε ώρα που περνά μειώνει τις πιθανότητες υλοποίησης της μεγάλης επιστροφής. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη, όμως, είναι μαθημένος στις συμφωνίες της τελευταίας στιγμής και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οριστικά και αμετάκλητα μία ανάλογη κίνηση και φέτος.

Αρχισε μίνι προετοιμασία ο Λουτσέσκου

Στο μεταξύ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε μίνι προετοιμασία με τους παίκτες του (εκτός των διεθνών) εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος. Στην προπόνηση της Τετάρτης (30/8) το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο τέλος δίτερμα.Βαρέλα, Λέοβατς, Πέδρο Ενρίκε επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. ξεπερνώντας πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Την Πέμπτη (31.08) και την Παρασκευή (01.09) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν διπλές προπονήσεις, ενώ για το Σάββατο (02.09) στις 19:00 έχει προγραμματιστεί φιλικό – για φιλανθρωπικούς σκοπούς – στο Βόλο με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Επιστροφή Βιεϊρίνια αξίας 5.000.000 ευρώ"
Ο Βιεϊρίνια "σπρώχνει" το deal ΠΑΟΚ - Βόλφσμπουργκ

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

(AP Photo/Michael Sohn)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ