ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα"

Πέλκας: "Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα"
Πέλκας INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας σχολίασε το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο ενώ μίλησε και για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και αυτό που "έρχεται" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας.

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο, τον είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο Ατρόμητος μας περίμενε στο δικό του μισό, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του και αυτό ήθελε υπομονή. Δεν τα καταφέραμε, μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που για μια ακόμη φορά ήρθε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε όπως έπρεπε. Συνεχίζουμε από αύριο τις προπονήσεις για να δούμε πώς θα νικήσουμε την Τρίπολη".

Για την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε γιατί είχαμε το ματς του Κυπέλλου που είχαμε και εκεί ένα άτυχο αποτέλεσμα αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς. Ολα τα ματς τα βλέπουμε ξεχωριστά, η ομάδα είναι καινούρια και όσο περνά ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι".

Για την σημασία του ισόπαλου αποτελέσματος σχετικά με τις ομάδες που ακολουθούν τον ΠΑΟΚ: "Είπα και πριν, μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να διατηρήσουμε διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Ολυμπιακός είναι μακριά, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά του".

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Είναι δύσκολο ματς. Θα πάμε να πάρουμε την νίκη. Οσα μας πει ο προπονητής θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε την Κυριακή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ