ΠΑΟΚ

Πειθαρχική και σύστημα εκλογής διχάζουν

Πειθαρχική και σύστημα εκλογής διχάζουν
κάμερες Superleague INTIME SPORTS

Παρότι σε θέματα οικονομικής φύσης οι ομάδες της Λίγκας συμφωνούν, οι διαφωνίες στο κομμάτι της ΕΠΟ κάνουν πολύ δύσκολη την κατάθεση κοινής πρότασης για τον αθλητικό νόμο.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν χθες στη Λίγκα είναι και αυτό των προτάσεων προς την Πολιτεία για τον νέο αθλητικό νόμο.

Παρότι αύριο θα γίνει νέα συνάντηση των νομικών όλων των συλλόγων, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως πολύ δύσκολα θα υπάρχει κοινή πρόταση από τη Λϊγκα προς το υφυπουργείο Πολιτισμού.

Κι αυτό γιατί οι ομάδες διαφωνούν στο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ και των πειθαρχιών της επιτροπών.

Ο ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, έχει προτείνει διεύρυνση, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, της εκλογικής βάσης για την ανάδειξη του δ.σ. της Ομοσπονδίας, καθώς και τη στελέχωση των πειθαρχικών επιτροπών της με εν ενεργεία ανώτατους δικαστές.

Υπάρχουν, όμως, άλλες ομάδες που θεωρούν ότι δεν πρέπει η Λϊγκα να εμπλακεί στα εσωτερικά της ΕΠΟ. Πάντως, κάθε ομάδα μπορεί να στείλει από μόνη της προτάσεις στο υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο, μπορεί να ζήτησε προτάσεις, δεν έχει όμως συντάξει ούτε καν προσχέδιο νέου αθλητικού νόμου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ