ΠΑΟΚ

Παπαγιαννόπουλος: "Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο"

Παπαγιαννόπουλος: "Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο"

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος μίλησε για την παρουσία του στο ματς με τον Πλατανιά, τόνισε πως έχει προσαρμοστεί και πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την μάχη τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Μετά την ολιγόλεπτη παρουσία του στον αγώνα με την Καλλονή, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος πήρε πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πλατανιά και ο ίδιος μίλησε για την εμφάνισή του στο κυριακάτικο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο ομογενής αμυντικός είπε:

"Είμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο στην Τούμπα, μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε όπως θέλουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την "μάχη" τίτλου από τον Ολυμπιακό, επεσήμανε: " Σίγουρα μπορεί. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από σκληρή δουλειά και σκληρές προπονήσεις. Ελπίζουμε για το καλύτερο".

Οσον για το αν έχει προσαρμοστεί: " Ναι, έχω προσαρμοστεί και προσπαθώ για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και όπως έχω καταλάβει ήδη έχει τους καλύτερους οπαδούς που υπάρχουν", απάντησε ο Παπαγιαννόπουλος ο οποίος τον βαθμό ετοιμότητάς του υπογράμμισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής, βέβαια, θα κρίνει ποια θα είναι η ενδεκάδα. Εγώ είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ