ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ με... άγριες διαθέσεις στην Τούμπα

ΠΑΟΚ με... άγριες διαθέσεις στην Τούμπα
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς πετυχαίνει μέσο όρο τρία τέρματα ενώ στα μισά παιχνίδια που έχουν γίνει φέτος στην Τούμπα σκόραρε μίνιμουμ τέσσερα γκολ.

O ΠΑΟΚ απέναντι στη Βέροια κατόρθωσε να πάρει ακόμη μια εύκολη νίκη μέσα στην Τούμπα...

Γενικώς η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη φέτος στα παιχνίδια που έχουν γίνει στο "σπίτι" της έχει φτάσει σε θετικά αποτελέσματα (άλλο ένα θα επιδιώξει να πάρει σήμερα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας) συνδυάζοντας ουσία και θέαμα, με τον "Δικέφαλο" να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός στην Τούμπα πετυχαίνοντας μέσο όρο τρία γκολ (έχει πετύχει συνολικά 24 τέρματα μέσα στην Τούμπα)

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν δείξει... άγριες διαθέσεις απέναντι στους αντιπάλους τους σε αρκετά ματς που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη καθώς πολλές νίκες "ήρθαν" με ευρύ σκορ.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως στα τέσσερα από τα οχτώ φετινά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μίνιμουμ τέσσερα γκολ (4-0 κόντρα στη Ζίμπρου, 4-0 απέναντι στον ΟΦΗ, 4-1 κόντρα στη Βέροια και 6-1 απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ), όσα τέρματα δηλαδή πέτυχε απέναντι στη Βέροια την Κυριακή.

Στους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες ο "Δικέφαλος" "φιλοδώρησε" την Νίκη Βόλου με τρία γκολ (3-0), τον Ατρόμητο τον νίκησε με 2-1 ενώ δεν κέρδισε την Καλλονή (1-1) και την Φιορεντίνα (0-1).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ