ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ή Γιάμπλονετς για Χούμπσμαν;

ΠΑΟΚ ή Γιάμπλονετς για Χούμπσμαν;

Ο ατζέντης του 32χρονου Τσέχου αμυντικού, Τόμας Χούμπσμαν, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Τουμανίδης.

Ο Τόμας Χούμπσμαν μπορεί να συμμετέχει στην προετοιμασία της Σαχτάρ στην Αυστρία, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι μετά από δέκα χρόνια θα αποχωρήσει από την ουκρανική ομάδα.

"Το συμβόλαιό του έληξε και τώρα είναι ελεύθερος. Φαίνεται ότι σκέφτεται δύο πιθανές λύσεις για το μέλλον του. Την μεταγραφή του στην Γιάμπλονετς ή σε μία άλλη ομάδα.

"Είμαστε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ" λέει συγκεκριμένα ο ατζέντης του", αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.aktualne.cz.

Ο Τόμας Χούμπσμαν είναι 58 φορές διεθνείς με την Εθνική Τσεχίας, έχει αγωνιστεί στο Euro 2004 και στο Euro 2012, ενώ από το 2004 έπαιζε στην Σαχτάρ. Πριν είχε φορέσει τις φανέλες των Σπάρτα Πράγας και Γιάμπλονετς.

Επαγγελματίας ο Τουμανίδης

Πέρσι ο Σάββας Τουμανίδης πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Κ20 και πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

"Το περίμενα αυτό το συμβόλαιο, το ήθελα", είπε ο 17χρονος μέσος στο paokfc.gr και συνέχισε: "Είναι το πρώτο μου και είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα γιατί ήρθε έπειτα από μια πολύ δύσκολη σεζόν, από έναν μεγάλο τραυματισμό που με άφησε εκτός για αρκετούς μήνες.

ΠΑΟΚ ή Γιάμπλονετς για Χούμπσμαν;

Το βλέπω ως μια επιβράβευση των κόπων μου. Από εκεί και πέρα, στην ουσία δεν αλλάζει κάτι. Ο στόχος παραμένει ίδιος και είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα".

Ο Τουμανίδης προσπαθεί σκληρά και σε έναν άλλο τομέα. Αυτόν της εκπαίδευσης. Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του για να μπει στο πανεπιστήμιο και εκτός απροόπτου αναμένεται να περάσει σε ΑΕΙ Οικονομικών ή στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει να συνδυάζει ποδόσφαιρο και μόρφωση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ