ΠΑΟΚ

Παίρνει και μπόνους από Μακ

Παίρνει και μπόνους από Μακ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τη συμφωνία ΠΑΟΚ-Ζενίτ-Μακ που μπορεί να φέρει στα ταμεία του Δικεφάλου πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ. Κινητικότητα και για πώληση του Κάτσε.

Ο Ρόμπερτ Μακ αναμένεται να βρεθεί σήμερα τελικά στην Αγία Πετρούπολη, καθώς η διαδικασία έκδοσης βίζας προκάλεσε μικρή καθυστέρηση στο ταξίδι του από τη Σλοβακία στη Ρωσία.

Ο 25χρονος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μέχρι αύριο αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ζενίτ και να ανακοινωθεί η πώλησή του από τον ΠΑΟΚ (έχει ολοκληρώσει το δικό του κομμάτι συμφωνίας με την ρωσική ομάδα). Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. η διάρκεια της συνεργασίας Μακ-Ζενίτ θα είναι τετραετής και οι ετήσιες απολαβές του Σλοβάκου θα φτάσουν το 1,3 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν, όμως, μπόνους (αριθμός συμμετοχών, γκολ) που μπορούν να ανεβάσουν τα χρήματα που μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ μπορεί να βάλει στα ταμεία του και ο ΠΑΟΚ, καθώς στη δική του συμφωνία με τη Ζενίτ έχει μπει όρος για εξτρά ποσό που θα δοθεί στον Δικέφαλο αν ο Μακ πιάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Κάτσε και ΠΑΟΚ θέλουν πώληση

Στο μεταξύ, σήμερα αρχίζουν και πάλι οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ (9.00 και 11.30) με την παρουσία και του Έργκους Κάτσε. Ωστόσο, είναι μάλλον δύσκολο να συνεχίσει για πολύ στον Δικέφαλο ο νεαρός μέσος-παρά την πρόσφατη συζήτηση του ατζέντη του Νίκου Καγιούλη με τον Λούμπος Μϊχελ στην Ολλανδία-αφού και οι δύο πλευρές ψάχνονται για πώληση.

Ο Κάτσε δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλάνο του Βλάνταν Ίβιτς γι’ αυτό και για τις δύο πλευρές η πώληση θεωρείται η πιο ουσιαστική εξέλιξη. Η πλευρά Κάτσε μιλά με δύο ομάδες και ο ΠΑΟΚ περιμένει να δει πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον. Θυμίζουμε ότι ο Μίχελ είχε δηλώσει χθες ότι «πέρυσι είχαμε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον Κάτσε, δεν τον πουλήσαμε και τώρα είναι δύσκολο να βρούμε καλή πρόταση».

Υπάρχει κινητικότητα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχουν εξελίξεις.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ