ΠΑΟΚ

Όταν Ολίσε, Λάζαρ σκοράρουν

Όταν Ολίσε, Λάζαρ σκοράρουν

Δείτε δύο όμορφα γκολ από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Τραβούν την ανηφόρα τα διαρκείας (videos).

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Αρκετά γκολ είχε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού έγινε για μία ακόμη φορά ένα μίνι τουρνουά με τρεις ομάδες των εννιά παικτών η καθεμία.

Δύο από αυτά, πολύ όμορφα από ενέργειες των Λάζαρ και Ολίσε, κατέγραψε η κάμερα του olaPAOK.gr.

Δείτε το γκολ του Λάζαρ:

Δείτε το γκολ του Ολίσε:

Τραβούν την ανηφόρα τα διαρκείας

Στο μεταξύ, έσπασε και το φράγμα των 8.000 φίλων του ΠΑΟΚ΄-για την ακρίβεια προσέγγισαν τις 8500-που εξασφάλισαν τη θέση τους στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, κατά την τελευταία μέρα της πρώτης περιόδου διάθεσης (ανανεώσεις).

Το εισιτήριο διαρκείας Νο 8.000 συνοδευόμενο από κάποια αναμνηστικά δώρα εξασφάλισε ο Γιώργος Τελιορίδης από το Τσοτύλι Κοζάνης, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της αγαπημένης ομάδας του από τη Θύρα 7, όπου όπως σημείωσε βρίσκεται μόνιμα από το 2008 δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ! Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει κάποιον αγαπημένο ποδοσφαιριστή, αλλά αγαπημένη ομάδα…

Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε σήμερα 12 Ιουλίου, ενώ η επόμενη περίοδος θα αρχίσει από την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα ισχύουν οι ίδιες τιμές και οι ίδιες προσφορές. Η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία θα ανοίξουν ξανά την προσεχή Δευτέρα (15/7) με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 – 19.00

Σάββατο: 09.00 – 15.00

Κυριακή: κλειστά

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ