ΠΑΟΚ

Όταν η Αναστασάκη έβαζε το -3 στον ΠΑΟΚ

Όταν η Αναστασάκη έβαζε το -3 στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η μία από τους δύο δικαστές που μπήκαν σε περιορισμό από τον ανακριτή ήταν αυτή που οδήγησε σε μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ εκτός Champions League, πέρυσι.

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι μετά τον Χαρίλαο Ζυγογιάννη άλλοι δύο δικαστές έχουν πλέον περιορισμό στη συμμετοχή τους σε θέματα ποδοσφαίρου όσο είναι υπό έρευνα η υπόθεση για την "εγκληματική οργάνωση".

Το ένα όνομα είναι αυτό της Μαρίας Αναστασάκη (μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε μία υπόθεση ιδιαίτερα σημαντική για τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ήταν μέλος της επιτροπής που επέβαλλε τελεσίδικα εντός συνόρων την απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό στην απώλεια της θέσης που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League.Τότε λοιπόν, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε ότι πρέπει να χαρακτηριστούν εκτεταμένα τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ερμηνεύοντας διαζευκτικά τις προϋποθέσεις που όριζε το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε αντίθεση με αυτό που υποστήριζε ο ΠΑΟΚ, ότι πρέπει να συντρέχει ένα σύνολο προϋποθέσεων και όχι μία από αυτές.

Το πραγματικά αξιοσημείωτο είναι ότι στις προτάσεις που έκανε φέτος η Λίγκα προς της ΕΠΟ για την αλλαγή του καταστατικού αναφέρεται ότι στο επίμαχο άρθρο πρέπει να μπει ο όρος "σωρευτικά" δικαιώνοντας... κατόπιν εορτής και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εκείνη την υπόθεση.

"Κλείνει" προπονητικό στην Αυστρία

Εν τω μεταξύ λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση του μέρους που θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ μέσα στην επόμενη εβδομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να "πέσουν" οι υπογραφές με κορυφαίο προπονητικό κέντρο της συγκεκριμένης χώρας και το μόνο που μένει πλέον ανοικτό είναι το θέμα των ημερομηνιών που ο "Δικέφαλος" θα βρεθεί εκεί. Αυτές θα εξαρτηθούν από την τελική θέση που θα λάβει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση η πρώτη του υποχρέωση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σώζεται η Σερκλ Μπριζ, μένει εκεί ο Μάρτενς

Τέλος, επειδή γράφτηκε σήμερα στο Βέλγιο πως ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν τα βρίσκει με τους ανθρώπους της Σερκλ Μπριζ και το ενδεχόμενο να μείνει στη συγκεκριμένη ομάδα φαντάζει δύσκολο, υπενθυμίζουμε πως η συμφωνία του δανεισμού του παίκτη στον βελγικό σύλλογο προβλέπει πως σε περίπτωση που αυτός τελικά παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, τότε αυτόματα ενεργοποιείται και ο όρος που κάνει λόγος για "αναγκαστική" παραμονή του σε αυτήν! Μάλιστα, για να γίνει αυτό προβλέπεται ο ΠΑΟΚ να τα έχει βρει σε όλα μαζί του σε ό,τι έχει να κάνει με την αποζημίωσή του, κάτι που όπως αναφέρουν στην Τούμπα έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό.

Βελτιωτικές εργασίες στη Μεσημβρία

Επίσης σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτοψία που είχε γίνει πριν από λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Στον "Δικέφαλο" περιμένουν κάποιες μελέτες από την αρμόδια εταιρεία, έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι βελτιωτικές εργασίες εκεί. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ σταματά τος ενέργειες για την δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου, αλλά όσο μείνει στην Μεσημβρία στοχεύει στο να προπονείται η ομάδα με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ