ΠΑΟΚ

Οριστικό: ΠΑΟΚ-Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Οριστικό: ΠΑΟΚ-Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ
Μέταλιστ γκολ

Οριστικά στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε, με το CAS να απορρίπτει το αίτημα της Μέταλιστ για αναστολή της τιμωρίας της.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι τελικά η ομάδα που θα κοντραριστεί με τη Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσει μέσα από δύο αναμετρήσεις την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μέταλιστ κατέθεσε αίτημα για αναστολή της μονοετούς τιμωρίας που της είχε επιβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για εμπλοκή της σε "στημένο" ματς πριν από μερικά χρόνια, όμως αυτό δεν έγινε δεκτό.

Το Ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζώνης που επιλήφθηκε του θέματος, απέρριψε το αίτημα των Ουκρανών, διασφαλίζοντας έτσι την παρουσία του "Δικεφάλου" στα πλέι οφ, εκεί που θα κληθεί να κάνει την υπέρβαση απέναντι σε μία από τις δύο δυνατές ομάδες της Μπουντεσλίγκα, την "πρώην" του Χουμπ Στέφενς Σάλκε.

"Το ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε το αίτημα αναστολής τιμωρίας μονοετούς αποκλεισμού της Μέταλιστ που επιβλήθηκε από την UEFA.

Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εναντίον της Σάλκε στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για CAS.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ