CHAMPIONS LEAGUE

Συνεχίζει τις νομικές προσπάθειες η Μέταλιστ

Συνεχίζει τις νομικές προσπάθειες η Μέταλιστ

Ποια είναι η αναφορά των ουκρανικών ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση του CAS για απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων της Μέταλιστ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ουκρανίας και μία ανακοίνωση που υπάρχει στη σελίδα της ουκρανικής ομάδας, ναι μεν βγήκε η ανακοίνωση από το CAS ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη θέση της Μέταλιστ, την οποία επικύρωσε και το ανώτατο δικαστήριο της Ελβετίας, ωστόσο η περίπτωση της θα εξατασθεί εκ νέου το επόμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, το ανώτατο δικαστήριο θα εξετάσει αν όντως η Μέταλιστ συμμετείχε στο στημένο παιχνίδι κόντρα στην Καρπάτι Λβιβ, αλλά και αν είχε παίξει το ρόλο του ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας, Ευγένι Κράσνικοφ.

Οι άνθρωποι της Μέταλιστ στηρίζουν τις ελπίδες τους σε μια καλύτερη απόφαση, αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους αγώνες κόντρα στη Σάλκε, για τα πλέι οφ του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του CAS: "Το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) έλαβε υπ΄ όψιν το επείγον αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα από τη Μέταλιστ Χάρκιφ, εναντίον της απόφαση που πήγε το Σώμα Εφέσεων της UEFA στις 14 Αυγούστου 2013.

Η απόφαση του ήταν να αποκλείσει τη Μέταλιστ Χάρκιφ από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013-2014 και να αντικατασταθεί από τον ΠΑΟΚ.Την ίδια μέρα που πήρε την απόφαση της UEFA, το σωματείο κατέθεσε επείγον αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα στο CAS, ζητώντας το "πάγωμα" της απόφασης και την επαναφορά της στις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013-2014.

Στις 15 Αυγούστου 2013, η UEFA και ο ΠΑΟΚ κατέθεσαν ο καθένας γραπτό υπόμνημα ως απάντησης στο αίτημα του σωματείου για ασφαλιστικά μέτρα.

Αφού λήφθηκαν υπ΄όψιν τα υπομνήματα όλων των πλευρών, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος Διαιτητικών Εφέσεων αποφάσισε να αρνηθεί το αίτημα της Μέταλιστ.

Συνεπώς, η απόφαση της UEFA παραμένει σε ισχύ, κάτι που σημαίνει ότι η Μέταλιστ Χάρκιφ, δε συμπεριλαμβάνεται στις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013-2014".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ