ΠΑΟΚ

Οριστικά χωρίς Ολίσε

Οριστικά χωρίς Ολίσε

Ο Λιβεριανός δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα. Μπήκε ο Αποστολόπουλος. Οι εκλεκτοί για τον ημιτελικό με Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολίσε θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στον κλινικό επανέλεγχο φάνηκε να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το οίδημα στον δικέφαλο και έτσι τέθηκε εκτός πλάνων για τον ημιτελικό.

Ο Κώστας Σταφυλίδης επέστρεψε από τη Γερμανία και ακολούθησε χαλαρό ατομικό πρόγραμμα, χαλαρό τρέξιμο έκανε και ο Βούκιτς, μόνος του προπονήθηκε ο Κατσικάς, ενώ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος εντάχθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν την προπόνηση ο Γιώργος Δώνης έδειξε σε βίντεο κομμάτια από αγώνες του προσεχούς αντιπάλου, αλλά και φάσεις απο πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ μιλώντας για θέματα τακτικής.

Τέλος, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν σήμερα (15/4) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον χθεσινό αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού.

Το πρόγραμμα περιείχε χαλάρωμα με τρέξιμο στο γήπεδο και θεραπείες αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων τεχνικής και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Η αποστολή

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα (15/4) ο Γιώργος Δώνης γνωστοποίησε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην αποστολή δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Ολίσε, Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης, ενώ επιστρέφει ο Λίνο που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, αλλά και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος. Πιο αναλυτικά στην η αποστολή των 20 ποδοσφαιριστών συμμετέχουν οι:

Σαρλ Ιτάνζ
Παναγιώτης Γλύκος
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
Αραούχο Ετο
Αλβες Λίνο
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Κώστας Κατσουράνης
Γκόρντον Σίλντενφελντ
Μπονγκανί Κουμάλο
Χρήστος Ιντζίδης
Εργκους Κάτσε
Γιώργος Φωτάκης
Κοστίν Λάζαρ
Στέλιος Κίτσιου
Αμπντούλ Καμαρά
Λίαμ Λόρενς
Μπερτράν Ρομπέρ
Γιώργος Γεωργιάδης
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Στέφανος Αθανασιάδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ