ΠΑΟΚ

"Επιχείρηση" Κύπελλο...

"Επιχείρηση" Κύπελλο...
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ ξεχνούν αμέσως τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, επικεντρώνονται μόνο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ περιμένουν να μάθουν και το αν ο Σεκού Ολίσε έχει ελπίδες συμμετοχής στο παιχνίδι της Τετάρτης

Οι πολλές αλλαγές στο ματς με τον Λεβαδειακό έκαναν αν μη τι άλλο σαφές πως στον ΠΑΟΚ σκέφτονται τον θεσμό του Κυπέλλου και συγκεκριμένα τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον μετά το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, στην ομάδα πέφτουν με τα... μούτρα στο ματς της Τετάρτης (17/4) με αντίπαλο το σύνολο του Σάκη Τσιώλη.

Σήμερα (στις 12.30 η προπόνηση στη Μεσήμβρια) θα φανεί αν υπάρχουν ελπίδες για να είναι έτοιμος ο Σεκού Ολίσε, αν και φαίνεται πως δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Κυπέλλου καθώς εκτός όλων των άλλων ο Γιώργος Δώνης δεν συνηθίζει να παίρνει στην αποστολή ποδοσφαιριστές που δεν είναι ετοιμοπόλεμοι.

Από εκεί και πέρα θα μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Αλβες Λίνο (τιμωρημένος στον αγώνα με τον Λεβαδειακό) αλλά και του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Ακόμη θα διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο Μπερτράν Ρομπέρ που δέχτηκε μια κλωτσιά στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αν και χθες (14/4) το βράδυ δεν φαινόταν να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Βούκιτς, Κατσικάς και Σταφυλίδης έχουν τεθεί εκτός ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Ιβάν Σαββίδης. Γενικά αυτές τις μέρες θα γίνει μια "επιχείρηση" ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί πανέτοιμος σε όλα τα επίπεδα για το ματς με τον Αστέρα, το οποίο "έρχεται" μετά το "διπλό" με τον Λεβαδειακό που ανεβάζει την ψυχολογία και ίσως αυτό είναι πιο σημαντικό και από τους βαθμούς που πήρε ο "Δικέφαλος".

Να σημειωθεί πως μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα υπήρχε ικανοποιητική κίνηση στα εισιτήρια, από σήμερα (15/4) θα κυκλοφορήσουν ξανά και στον ΠΑΟΚ περιμένουν sold out.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ