ΠΑΟΚ

"Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Λάζαρ"

"Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Λάζαρ"
Λάζαρ Κοντοές INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, Τζίτζι Στάνκου τόνισε πως έχει αναπτυχθεί φημολογία στην Ρουμανία πως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Κοστίν Λάζαρ. Τι είπε για τον Ραζβάν Ρατς

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Τζίτζι Στάνκου ο οποίος γράφει στην εφημερίδα "Click", τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φημολογία στην Ρουμανία πως οι Ολυμπιακός και Παναθηναικός ενδιαφέρονται για τον Κοστίν Λάζαρ. Ο ίδιος μίλησε γι' αυτό στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για τον Ρατς: " Δημιούργησε έκπληξη στην Ρουμανία η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ρατς γιατί έκανε καλό δεύτερο γύρο στην Ράγιο Βαγιεκάνο και πιστεύαμε πως θα έμενε εκεί. Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ οργανωτικός στο παιχνίδι του. Βοηθά τους στόπερ.

Τα τελευταία χρόνια έχει χάσει σε ταχύτητα αλλά ανταπεξέρχεται αυτής της αδυναμίας με καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο. Είναι μαχητής, παλεύει πολύ και θα τον χαρακτήριζα πίτμπουλ. Είναι από τους παίκτες που έχει τα χαρακτηριστικά να διακριθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει τα χαρακτηριστικά να εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ εκεί. Το μειονέκτημα του είναι πως μερικές φορές γίνεται απρόσεκτος και μερικές στιγμές χάνεται από το γήπεδο".

Για τον Λάζαρ και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: " Ο Λάζαρ βρισκόταν με την Εθνική Ρουμανίας, τώρα είναι σε διακοπές και δεν έχω μιλήσει μαζί του. Εκτιμώ πως θα μείνει στον ΠΑΟΚ, όμως τις τελευταίες ώρες στην Ρουμανία υπάρχει μια φήμη πως τον θέλουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ