ΠΑΟΚ

Όλσεν στην Κοπεγχάγη, Ζάιρο για Σλοβακία

Όλσεν στην Κοπεγχάγη, Ζάιρο για Σλοβακία
Ζάιρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σοβαρές είναι οι πιθανότητες οι Όλσεν και Ζάιρο να μην ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά τα playoffs.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στην προσπάθεια να τερματίσει πρώτος στην κούρσα των πλέι οφ και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο παράλληλα "τρέχουν" και άλλα ζητήματα που αφορούν στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από τη μία είναι οι κινήσεις ενίσχυσης, με μεταγραφές όπως αυτή του Λέο Μάτος που έχει κλείσει και από την άλλη οι αποχωρήσεις παικτών.

Στη δεύτερη κατηγορία συγκαταλέγονται οι περιπτώσεις του Ερικ Σάμπο στον οποίο δόθηκε άδεια να πάει στην Εθνική Σλοβακίας και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο των πλέι οφ και σίγουρα δύο ακόμη παικτών. Του Ρόμπιν Ολσεν και του Ζάιρο ντε Μασέδο.

Ο 25χρονος Σουηδός τερματοφύλακας έκανε καλό δεύτερο εξάμηνο ως δανεικός στην Κοπεγχάγη με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ και οι Δανοί έχουν αποφασίσει να καλύψουν τη ρήτρα των περίπου 650.000 ευρώ (όσο τον είχε αγοράσει ο ΠΑΟΚ από την Μάλμε) την οποία είχαν συμφωνήσει με τον Φρανκ Άρνεσεν και να πάρουν τα δικαιώματά του.

Από την άλλη, για τον Ζάιρο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα της Σλοβακίας (πέρα από την πρώην ομάδα του Βραζιλιάνου την Τρέντσιν που επίσης δεν είναι αδιάφορη) και μετά τα πλέι οφ αναμένονται σοβαρές διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ