ΠΑΟΚ

"Όλοι μαζί γιατί είμαστε ομάδα"

"Όλοι μαζί γιατί είμαστε ομάδα"

Τι έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Χουμπ Στέφενς για να υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και να αισθάνονται όλοι καλά

Ο Χουμπ Στέφενς από τις πρώτες προπονήσεις με τη φόρμα του ΠΑΟΚ, έδειξε ότι δεν ξεχωρίζει κανέναν παίκτη, ότι είναι όλοι ίσοι, γι' αυτό και ζήτησε από τους ίδιους να είναι ενωμένοι, να μην υπάρχει διχόνοια μεταξύ τους και αυτό πρέπει να γίνει για να παίρνει σάρκα και οστά η λέξη ομάδα.

Δείγμα πρώτο: Στα πρώτα φιλικά επί αυστριακού εδάφους, όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ταξίδευαν για τα φιλικά παιχνίδια, καθώς έπαιρναν χρόνο συμμετοχής, αλλά στα τελευταία παιχνίδια που ο Στέφενς έδωσε χρόνο σε συγκεκριμένους παίκτες, προτιμούσε και πάλι να ακολουθούν όλοι την αποστολή, και ας μην είχαν ελπίδα να παίξουν, παρά να μείνουν στο Λέομπεν και να προπονηθούν. Ο Ολλανδός κόουτς ήθελε να είναι όλοι παρόντες, ώστε να στηρίζουν τους υπόλοιπους.

Δείγμα δεύτερο: Μετά το φιλικό με τη Νις και την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ, οι παίκτες που ήταν εκτός αποστολής μετά το τέλος του αγώνα έφυγαν από το γήπεδο χωρίς να περάσουν από τα αποδυτήρια. Την επόμενη μέρα στην προπόνηση ο Στέφενς τους ρώτησε γιατί δεν πέρασαν από τα αποδυτήρια και αυτοί έδειχναν απορημένοι. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" τους προειδοποίησε ότι δε θα ανεχθεί άλλη φορά κάτι τέτοιο, καθώς πρέπει όλοι να περνάνε είτε να συγχαρούν τους συμπαίκτες του σε μια νίκη, είτε να τους δώσουν δύναμη σε ενδεχόμενη ήττα. Αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές που θα μένουν εκτός αποστολής θα πηγαίνουν στην Τούμπα, γιατί αν δεν το κάνουν θα πέφτει στην αντίληψη του Στέφενς

Δείγμα τρίτο: Όταν ο Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ζήτησε από τους παίκτες που έμειναν εκτός να δώσουν το παρών στο γήπεδο, για να νιώσουν αυτοί που παίζουν ότι έχουν τους συμπαίκτες τους δίπλα τους. Κάτι που έγινε και στην πράξη, και οι έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς με τη Νις, βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Καλαμαριάς και μετά το τέλος του αγώνα χαιρέτησαν τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Οι κινήσεις του Χουμπ Στέφενς έχουν εντυπωσιάσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό έχει συμβάλλει ώστε οι σχέσεις μεταξύ τους να είναι άψογες. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας που θα δει τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", είτε μετά από ένα παιχνίδι, μια προπόνηση, είτε σε πιο χαλαρές στιγμές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ