ΠΑΟΚ

ΟΚ ο Κίτσιου, αύριο η αποστολή για Καλλονή

ΟΚ ο Κίτσιου, αύριο η αποστολή για Καλλονή
Στέλιος Κίτσιου WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Κίτσιου ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό που του άφησε ο αγώνας με τη Ζίμπρου και συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Καλλονή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον αγώνα με την Καλλονή, όπως συνηθίζεται την παραμονή αγώνα, αφού, όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωσή της, ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει ποιους θα έχει στην διάθεσή του το πρωί της Κυριακής (24/8), όταν ΟΛΟΙ οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στην Τούμπα.

Χαρακτηριστικό δε του προβληματισμού του Αναστασιάδη είναι ότι δεν έκανε ούτε συγκεκριμένες δοκιμές, από τις οποίες θα μπορούσε κανείς να βγάλει ένα συμπέρασμα για το αρχικό σχήμα του αγώνα με την Καλλονή, αφοου όσοι ποδοσφαιριστές πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ζίμπρου στη Μολδαβία ακολούθησαν για αρκετή ώρα ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Μέσα ο Κίτσιου

Ο Στέλιος Κίτσιου δεν αισθανόταν καθόλου ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο, γυμνάστηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής (24.08). Αντιθέτως για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής δεν υπολογίζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης καθώς εκκρεμεί μία αγωνιστική τιμωρίας.

Στα υπόλοιπα της προπόνησης, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Ζίμπρου ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ το πρόγραμμα περιείχε τακτική με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν δίτερμα και τον Αγγελο Αναστασιάδη να σταματά το παιχνίδι για να τους δίνει οδηγίες για το πώς θέλει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ