ΠΑΟΚ

Οι θρίαμβοι του ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού

Οι θρίαμβοι του ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μεγάλες εντός έδρας νίκες επί του Ολυμπιακού. Το Sport24.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται (vids)

Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πάντα προσέφεραν δυνατές συγκινήσεις. Ο "Δικέφαλος" έχει φροντίσει στο παρελθόν να προσφέρει μερικές εξαιρετικές "παραστάσεις" μπροστά στο κοινό του με αντίπαλο τους "ερυθρολεύκους"

To Sport24.gr με αφορμή την κυριακάτικη (5/2) αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων φέρνει στις οθόνες μερικές μεγάλες νίκες των "ασπρόμαυρων".

06/11/94 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-0

Σε μια "φλεγόμενη" Τούμπα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ στο 8' με σκόρερ τον Μπότσιεκ, στο 32’ ο Πολωνός διπλασίασε τα τέρματα του "Δικεφάλου" και ο Καπετανόπουλος με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό 3-0.

06/12/87 ΠΡΩΤ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (4-0) 6-1

Το γήπεδο των Σερρών ήταν κατάμεστο και ο ΠΑΟΚ έστησε ιστορικό "πάρτι". Ο "Δικέφαλος" προηγήθηκε με 4-0 πριν καν λήξει το πρώτο ημίχρονο με τους Μπάνον, Μαυρομάτη, Σίγγα, Μπανιώτη. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μείωσε ο Τσαλουχίδης και στο τελευταίο τέταρτο ο Στέφανος Μπορμπόκης πέτυχε άλλα δύο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-1!

25/09/83 ΠΡΩΤ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-0

Το σκορ άνοιξε ο Δημόπουλος, το 2-0 έκανε ο Κούδας, το 3-0 ο Σκαρτάδος και το 4-0 ο Κωστίκος, προσφέροντας στον κόσμο του ΠΑΟΚ στιγμές χαράς.

13/12/81 ΠΡΩΤ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-0

Ο Χρήστος Δημόπουλος βρήκε δύο φορές δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε και στις αρχές του δεύτερου το αυτογκόλ του Βαμβακούλα και όλα τελείωσαν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ