ΠΑΟΚ

Οι Ρουμάνοι "μιλάνε" για Μπόλονι και Στεάουα

Οι Ρουμάνοι "μιλάνε" για Μπόλονι και Στεάουα
INTIME SPORTS

Στη Ρουμανία αναπαράγεται δημοσίευμα μερίδας του ελληνικού Τύπου πως η Στεάουα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Λάσλο Μπόλονι.

" Ενδιαφέρουσα ιστορία" χαρακτηρίζεται στην Ρουμανία ελληνικό δημοσίευμα που μιλάει για διαπραγματεύσεις της Στεάουα με τον Μπόλονι, παρά το γεγονός πως ο σύλλογος της Ρουμανίας δεν έχει πολύ καιρό που συμφώνησε με τον Μιχάι Στοϊτσίτα.

"Η Στεάουα έχει εκ νέου διαπραγματεύσεις με τον Λάσλο Μπόλονι, αν και ο Μιχάι Στοϊτσίτα εγκαταστάθηκε στον πάγκο της πριν από λίγο καιρό", γράφεται σχετικά στην ιστοσελίδα "Prosport.ro.

" Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να μπήκε στον πειρασμό να συνεργαστεί με τον σύλλογο που μεγλαούργησε ως παίκτης, ειδικά αφού ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικά προβλήματα. Πίσω από αυτές τις διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής της Στεάουα, με τον οποίο ο Μπόλονι μίλησε και το περασμένο καλοκαίρι", σημειώνεται στην συνέχεια και τονίζεται πως:

"Εάν οι διαπραγματεύσεις καρποφορήσουν τότε ο Μπόλονι είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τον "πόλεμο" με τον Τζίτζι Μπεκάλι (σ.σ. πρόεδρος της Στεάουα)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ