ΠΑΟΚ

Οι μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΠΑΟΚ Τότεναμ MOTIONTEAM

Με αφορμή τον θρίαμβο του Γουάιτ Χαρτ Λέιν, θυμηθείτε σε videos μερικές από τις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Η νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ στο Λονδίνο ξύπνησε μνήμες από τις μεγάλες στιγμές που έζησε ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια.

Δείτε μερικές από αυτές σε videos και επιλέξτε την καλύτερη!

Αρσεναλ-ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει απέναντί του τη μεγάλη Άρσεναλ αλλά δεν τρομάζει. Τη νικά στην Τούμπα και μετά καλείται να πάει στο Χάιμπουρι για να πάρει και την πρόκριση. Όπως και έγινε. Ο Ζήσης Βρύζας πέτυχε ένα απίστευτο γκολ στο φινάλε του αγώνα και έβγαλε στους δρόμους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4

Ο Oλυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των πρωταθλημάτων και μεγάλο φαβορί για να πάρει και το κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Προσφέροντας μια απίστευτη ποδοσφαιρική παράσταση ισοπέδωσαν τον αντίπαλό τους και με το τελικό 4-2 πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου μετά από πολλά χρόνια

ΠΑΟΚ-Αρης 1-0

Απέναντι στον Άρη που είχε να θυμάται την κατάκτηση του κυπέλλου το 1970, ο ΠΑΟΚ βρήκε την ιδανική ευκαιρία για εκδίκηση. Στον τελικό που έγινε στην Τούμπα ο Γιώργος Γεωργιάδης με ένα εκπληκτικό πλασέ χάρισε στο Δικέφαλο το τρόπαιο.

Φενερμπαχτσέ-ΠΑΟΚ 1-1

Για τον κάθε ΠΑΟΚτσή η αναμέτρηση του Δικεφάλου με τη Φενέρμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη δεν ήταν ένας απλός αγώνας. Μεγάλη η συγκίνηση που συνοδεύτηκε από μια τεράστια πρόκριση. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στην παράταση και ο ΠΑΟΚ έβγαλε νοκ άουτ τους Τούρκους.

Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2

Απέναντι στην Τότεναμ και μάλιστα μέσα στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα και τεράστια ψυχή. Στο πρώτο ημίωρο παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου πετυχαίνοντας δύο υπέροχα γκολ και μετά την αποβολή του Σταφυλίδη πως αντέχει και στα δύσκολα. Τα έδωσε όλα και στο τέλος πανηγύρισε μια πανάξια νίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ