ΠΑΟΚ

Οι 26 εκλεκτοί του Δώνη

Οι 26 εκλεκτοί του Δώνη
INTIME SPORTS

Ποιοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν για Ολλανδία. Ποιοι έμειναν εκτός και ποιοι από τους νεαρούς τελικά συμπεριλήφθηκαν

Αύριο (5/7) ο ΠΑΟΚ "πετάει" για την Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Την Τετάρτη (4/7) ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα δώσουν το παρών στο "χτίσιμο" του νέου "Δικεφάλου".

Μετά, λοιπόν, την πρωινή προπόνηση ο προπονητής του "Δικεφάλου" γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, από τα οποία απουσιάζουν αυτά των Σαλπιγγίδη και Μαλεζά που θα ενταχθούν αργότερα στην προετοιμασία, ενώ ο Φωτάκης μετά την επέμβαση στο μάτι αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις κατά το τέλος της προετοιμασίας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσουκαλάς, Σακελλαρίου, που είναι προφανές ότι δεν υπολογίζονται και ο Κουρδάκης, ενώ από τους δέκα νεαρούς που είχε προεπιλέξει ο Δώνης δεν θα πάει Ολλανδία μόνο ο Δερμιτζόγλου.

Οι παίκτες που θα αναχωρήσουν αύριο στις 10:10 για την προετοιμασία είναι οι:

Γλύκος, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Δεληγιαννίδης, Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μελλίσας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Πέλκας, Πόποβιτς, Στάμου, Τζανδάρης, Ετο, Γκαρσία, Κάτσε, Λάζαρ, Λίνο και Ρομπέρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ