ΠΑΟΚ

Οι πέντε παίκτες που περιμένουν την απόφαση του ΠΑΟΚ για δανεισμό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Κάτσε EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας, στα μέσα της επόμενη εβδομάδας, θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά από τα θέματα των παικτών που επιστρέφουν από δανεισμό και παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες δυο τρεις ημέρες για πολλούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως δανεικοί την περασμένη σεζόν και επιστρέφουν στην Τούμπα. Αρκετές ομάδες έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για να επωφεληθούν και μέχρι την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Δικέφαλου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις.

Ο ΠΑΟΚ λογικά θα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τον εκ νέου δανεισμό στους πράσινους του Έργκους Κάτσε. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Αλβανό μέσο που δεν θα είχε ούτε και φέτος πολλές ευκαιρίες αν έμενε στην Τούμπα.

Από την άλλη πλευρά ανοικτό είναι το θέμα του δανεισμού του Γιάννη Μυστακίδη. Ο Παναθηναϊκός αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέζουν για να ανανεωθεί ο δανεισμός του και στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται.

Ο δανεισμός του Λάζαρου Λάμπρου στον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε και ήδη υπάρχουν κρούσεις στον ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο αλλά και τον ΟΦΗ για το δανεισμό του νεαρού επιθετικού. Οι Κρητικοί, που παραδοσιακά έχουν καλές σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εξετάζουν και την περίπτωση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Ο Μαρίν Λέοβατς που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στη Ριέκα δεν τα βρήκε τελικά με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και η προοπτική που του ανοίγεται είναι αυτή της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Μια ακόμη ομάδα από την Κροατία χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την Όσιγιεκ, που ενδιαφέρεται για τον Ζάιρο. Από την στιγμή που από τη Σερίφ Τίρασπολ δεν ενεργοποιήσαν την ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου, αναζητείται η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και η Όσιγεκ είναι μια από αυτές που ενδιαφέρονται γι' αυτόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ