SPORTS & GOSSIP

Ταχτσίδης: Χώρισε με την Ζέτα Θεοδωροπούλου μετά από 9 χρόνια γάμου

Ταχτσίδης: Χώρισε με την Ζέτα Θεοδωροπούλου μετά από 9 χρόνια γάμου
INSTAGRAM /@LADY_THEO17

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης χώρισε με την Ζέτα Θεοδωροπούλου μετά από 9 χρόνια γάμου και τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει το τελευταίο διάστημα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με την Ζέτα Θεοδωροπούλου μετά από τα 9 χρόνια γάμου.

Οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί αλλά πλέον δεν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία σαν ζευγάρι.

Τους τελευταίους μήνες βρίσκονταν συνεχώς στο προσκήνιο καθώς ο ένας είχε κάνει unfollow τον άλλον στο Instagram, γεγονός που είχε κινήσει τις υποψίες.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό το επιβεβαίωσε η Ζέτα, μέσα από συνέντευξή της, ενώ τώρα έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης σε κάθε γυναίκα που είναι μόνη και έχει αναλάβει εξολοκλήρου την ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της.

Σε στόρι που ανήρτησε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Θέλω να πω σε κάθε μανούλα εκεί έξω και κάθε γυναίκα που ξυπνάει μόνη της, κοιμάται μόνη της, μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της, έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες ενός ολόκληρου σπιτιού, τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και όλες τις ευθύνες τους, να μην τα παρατάει. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μας που δεν επιλέξαμε εμείς να γίνουν.

Όμως κάθε φορά που πέφτουμε πρέπει να σηκωνόμαστε και να πατάμε στα πόδια μας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας, ειδικά όταν έχεις δώσει όχι απλά πολλά αλλά τη ζωή σου όλη, τα πάντα! Καθένας κάνει τις επιλογές του κι απ’ αυτές καθορίζει το μέλλον του.

Σημασία έχει μέσα από τις στάχτες μας να ξαναγεννηθούμε και όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, πάντα όταν κάποιος μας αδικεί, μας δικαιώνει ο Θεός!"

Το στόρι της Ζέτας
Το στόρι της Ζέτας PRINT SCREEN
TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ