ΠΑΟΚ

Οι διπλοθεσίτες του ΠΑΟΚ

Οι διπλοθεσίτες του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν χρήσιμες λύσεις στον προπονητή του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της σεζόν, με την ευχέρειά τους να παίζουν σε δύο θέσεις.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της σεζόν βρήκε λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές του ρόστερ σε δύο θέσεις, εκτός από την φυσική τους και σε κάποια στην οποία προέκυψε ανάγκη.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά ποιοι παίκτες φέτος προσέφεραν σε δύο θέσεις και ποιοι μπορούν να το κάνουν εάν χρειαστεί...

Γιάννης Σκόνδρας:Ο 24χρονος αμυντικός παίζει, κυρίως, ως δεξιός μπακ, αλλά κάλυψε φέτος όποτε χρειάστηκε και μία από τις δύο θέσεις των στόπερ, όπως έγινε και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Γιώργος Τζαβέλλας:Φέτος μπορεί να αγωνίστηκε μόνο ως σέντερ μπακ, αλλά η φυσική του θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ. Ο διεθνης αμυντικός την περασμένη σεζόν έπαιξε τόσο στο αριστερό άκρο, όσο και ως κεντρικός αμυντικός, ωστόσο, φέτος ο Αναστασιάδης έδειξε από την αρχή της σεζόν ότι τον υπολογίζει μόνο ως στόπερ.

Στέλιος Ποζατζίδης:Ο νεαρός αμυντικός στην πρώτη του χρονιά στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ, παίζει, κυρίως, ως σέντερ μπακ, ωστόσο, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ως αριστερός μπακ. Φέτος, πάντως, έπαιξε στο αριστερό άκρο μόνο για λίγα λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, όπου αντικατέστησε τον Ρατς.

Αλέξανδρος Τζιόλης:Από τους πιο χρήσιμους παίκτες την τρέχουσα περίοδο. Πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις στον χώρο του κέντρου, ξεχωρίζοντας, κυρίως, για την ηρεμία του και τις πάσες ακριβείας του. Βοήθησε με επιτυχία σε κάποια παιχνίδια, όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και στο κέντρο της άμυνας.

Εγιάλ Γκολάσα:Αλλο ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Αναστασιάδη. Ο Ισραηλινός μέσος έχει αγωνιστεί φέτος τόσο ως "κουμανταδόρος" στο κέντρο, όταν έλειπαν ένας εκ των Τζιόλη, Τζανδάρη και Μαντούρο, ενώ έχει βοηθήσει και στα άκρα της επίθεσης.

Φακούντο Περέιρα:Παρόλο που ο Αργεντινός επιθετικός έχει αποδείξει ότι είναι άκρως αποτελεσματικός όταν βρίσκεται κοντά ή μέσα στην αντίπαλη περιοχή, η ανάγκη έχει οδηγήσει τον Αναστασιάδη να τον τοποθετήσει αρκετές φορές ως περιφερειακό επιθετικό.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Εχει παίξει φέτος τόσο ως φουνταριστός επιθετικός, όσο και ως εξτρέμ και ως δεύτερος σέντερ φορ. Η εμπειρία του τον βοήθησε, μετά το κακό ξεκίνημά του, να προσαρμοστεί και να σταθεί αξιοπρεπέστατα σε όλες τις θέσεις που αγωνίστηκε.

Στέφανος Αθανασιάδης:Ο κορυφαίος γκολτζής του ΠΑΟΚ συχνά πυκνά φέτος βοηθάει στα άκρα της επίθεσης. Βγαίνει εκτός περιοχής για να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του, πριν επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Χέντβιχες Μαντούρο:Ο Ολλανδός μέσος παρόλο που έχει την δυνατότητα να παίξει ως σέντερ μπακ, φέτος ο Αναστασιάδης τον έχει χρησιμοποιήσει μόνο ως χαφ. Δεν αποκλείεται, πάντως, στο μέλλον να τον χρειαστεί και ως κεντρικό αμυντικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ