ΠΑΟΚ

"Ο πιο δύσκολος αγώνας του Νέτσιντ"

"Ο πιο δύσκολος αγώνας του Νέτσιντ"

Διαβάστε λεπτομέρειες για τις μέρες αποθεραπείας του Τόμας Νέτσιντ στη Βαρκελώνη, μετά και το δεύτερο σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Ο Τόμας Νέτσιντ ήρθε για να παίξει δανεικός στον ΠΑΟΚ, αφού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έβρισκε θέση. Ο Τσέχος ήταν από τους βασικούς συντελεστές τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε δεν μπόρεσε να βρει τα "πατήματα" του, αλλά και μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο πρώτος τραυματισμός του Νέτσιντ ήρθε σε ματς με την Τέρεκ Γκρόζνι τον Ιούνιο του 2011. Την επέμβαση στο δεξί γόνατο την έκανε στη Βαρκελώνη στο ειδικό κέντρο του γιατρού Ραμόν Κούγκατ που συνεργάζεται με τη Μπαρτσελόνα, τρεις μέρες μετά το γάμο του με την Κλάρα.

Έμεινε εκεί για αποθεραπεία, αρκετούς μήνες μετά επέστρεψε στη Μόσχα, όμως το καλοκαίρι του 2012, σε προπόνηση της Εθνικής Τσεχίας στη διάρκεια του EURO 2012, τραυματίστηκε ξανά. Αυτή τη φορά, αρχικά, η επίσημη ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ ήταν ότι υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο. Έκανε επέμβαση στον ίδιο γιατρό, πάλι Βαρκελώνη, με την UEFA να πληρώνει τα έξοδα αποθεραπείας, αφού έγινε όσο ήταν με την Εθνική Τσεχίας στο EURO.

"Ο πιο δύσκολος αγώνας του Νέτσιντ"

Με τον καιρό προέκυψε η πληροφόρηση ότι αντικατέστησε το μόσχευμα που απέβαλε ο οργανισμός του. Έμεινε εκεί και πάλι για αρκετούς μήνες. Στις αρχές του 2013 πήγε στη Μόσχα και συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα σε κέντρο, σε χωριό έξω από τη Μόσχα. Το Μάρτιο άρχισε να προπονείται με την ΤΣΣΚΑ, από τον Απρίλιο έπαιζε με τη β΄ ομάδα της ρωσικής ομάδας και ένα ματς με την πρώτη ομάδα.

"Ο πιο δύσκολος αγώνας του Νέτσιντ"

Στην προετοιμασία πήρε μέρος κανονικά μάλιστα έκανε χατ-τρικ σε φιλικό στην Κίνα, αφού το Μάιο είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ ως το 2015 (Ιούλιο). Πρόσφατα δήλωσε ότι ποτέ δεν του πέρασε από το μυαλό να σταματήσει τη μπάλα. Και μάλιστα είναι διψασμένος να επανέλθει δυνατός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ