ΠΑΟΚ

"Ο Μπόλονι υπογράφει σε εταιρίες, όχι συλλόγους..."

"Ο Μπόλονι υπογράφει σε εταιρίες, όχι συλλόγους..."
INTIME SPORTS

Ρουμάνικη ιστοσελίδα δίνει με έναν... ξεχωριστό τρόπο σημασία στο ό,τι ο Μπόλονι έχει "βγάλει" αρκετούς παίκτες και συνδυάζει το γεγονός αυτό με τους Βιειρίνια και Σταφυλίδη. Διαβάστε αναλυτικά...

Ιδιαίτερη αναφορά στην καριέρα του Λάσλο Μπόλονι και στον τρόπο δουλειάς του κάνει η ιστοσελίδα mysport.gsp.ro. Στο άρθρο αναφέρεται πως ο Ρουμάνος είναι δύσκολος χαρακτήρας, ότι είναι ένας τύπος προπονητή που του αρέσει το μακροπρόθεσμο πλάνο και πως υπογράφει συμβόλαιο με... εταιρίες και όχι με ομάδες.

Γιατί το λέει αυτό; Η εξήγηση δίνεται παρακάτω, καθώς γράφεται πως Ρουμάνος έχει "σπρώξει" νεαρούς παίκτες στο... ξεπέταγμα τους, φέρνοντας έτσι πολλά χρήματα στους συλλόγους που δούλευε. Αρχικά γίνεται αναφορά στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρικάρντο Κουαρέσμα που τους είχε παίκτες ο ίδιος στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Επισημαίνεται πως ο πρώτος στο τέλος της σεζόν 2002-03 μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 23 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο δεύτερος φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Και να ήταν μόνο αυτοί που "φάνηκαν" κάτω από τις οδηγίες του Μπόλονι...

Υπογραμμίζεται πως υπήρξαν και πολλές άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε άλλες ομάδες που πήγε ο Ρουμάνος, για να "υποστηριχτεί" έτσι η αρχική θέση του άρθρου πως ο τελευταίος έχει προσφέρει... ευρώ σε συλλόγους δουλεύοντας σε νεαρούς παίκτες, τους οποίους έβαλε και αυτός το χεράκι του για να μεγαλουργήσουν.

Η αναφορά σε Βιεϊρίνια και Σταφυλίδη

Μεταξύ αυτών αναφέρονται οι Τσεχ, Γκουργκούφ, Ισακσον και Κάλστρομ στην Ρεν, αλλά και οι Ντεφούρ, Νταμάργκο και Μποκανί στην Σταντάρ Λιέγης. Ομάδες που ήταν τεχνικός ο Μπόλονι. Στο τέλος του κειμένου τονίζεται πως ο ίδιος είναι πλέον στον ΠΑΟΚ και θέλει να δουλέψει με νεαρούς παίκτες.

Επίσης, υπάρχει αναφορά στην πώληση του Αντελίνο Βιειρίνια που έγινε επί των ημερών του Ρουμάνου στον πάγκο της ομάδας. " Ο Βιειρίνια πωλήθηκε αντί 4,5 ευρώ στην Βόλσμπουργκ. Ενα καλό ποσό για την Ελλάδα", γράφεται, μεταξύ άλλων, για να επισημανθεί στην συνέχεια πως ο Ρουμάνος έχει "βγάλει" τον Κώστα Σταφυλίδη. Μάλιστα στο άρθρο τονίζεται πως θα πρέπει να υπάρξει προσοχή στους δύο παίκτες τα επόμενα χρόνια, εννοώντας προφανώς πως η... προϊστορία του Μπόλονι "δείχνει" πως πολλοί νέοι παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε έφτασαν σε υψηλό επίπεδο και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και με τον Πορτογάλο, αλλά και τον νεαρό μπακ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ