ΠΑΟΚ

Ο Λίνο, οι ασίστ και οι συνεχόμενες πρωτιές

Ο Λίνο, οι ασίστ και οι συνεχόμενες πρωτιές
Λίνο

Η πρωτιά που έχει φέτος στον ΠΑΟΚ ο Άλβες Λίνο στις ασίστ, η κορυφή στην οποία βρισκόταν τις δύο προηγούμενες χρονιές αλλά και ο διπλασιασμός των ασίστ του σε σχέση με τις σεζόν 2011-12 και 2012-13.

Η συνεισφορά του Άλβες Λίνο στην νίκη επί του Ατρομήτου ήταν τεράστια. Ο Βραζιλιάνος έδωσε δύο ασίστ τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης προκειμένου να σκοράρουν και έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να "γυρίσει" το ματς (ως γνωστόν έχανε με 1-0).

Στα 37 του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αν μη τι άλλο συνεχίζει να παραμένει ένα μεγάλο "όπλο" για τον "Δικέφαλο" και αποτελεί πολύ σημαντική μονάδα για τους "ασπρόμαυρους".

Με τις δύο ασίστ στο ματς με τους Περιστεριώτες, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λίνο έπιασε την πρωτιά στην σχετική κατηγορία (ασίστ) ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ όσον αφορά την διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα έχει 10 ασίστ στην Σούπερ Λιγκ (κανονική περίοδο και πλέι οφ) ενώ ο Λούκας Πέρεθ έχει 9. Μάλιστα τις δύο προηγούμενες σεζόν αναφορικά με τις ασίστ, ο Λίνο ήταν πάλι στην κορυφή την οποία μοιράστηκε πάντως με τους Λάζαρ και Σαλπιγγίδη.

Την σεζόν 2011-12 ο Βραζιλιάνος είχε συνολικά πέντε ασίστ όπως και ο Ρουμάνος ενώ την σεζόν 2012-13 είχε την πρωτιά μαζί με τον "Σάλπι", επίσης με πέντε ασίστ.

Άξιον αναφοράς είναι το γεγονός πως φέτος ο Λίνο έχει τις διπλάσιες ασίστ σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές (10 φέτος και από πέντε τις προηγούμενες δύο σεζόν). Πραγματικά υπερπολύτιμος...

Οι πρώτοι του ΠΑΟΚ στις ασίστ στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδο και πλέι οφ) τις τρεις τελευταίες σεζόν:

Σεζόν 2011-12

Λίνο/ Λάζαρ: 5 ασίστ

Σεζόν 2012-13

Λίνο/ Σαλπιγγίδης: 5 ασίστ

Σεζόν 2013-14

Λίνο: 10 ασίστ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ