ΠΑΟΚ

Ο... Λίνεκερ Κουλούρης

Ο... Λίνεκερ Κουλούρης
Κουλούρης

Το φιλικό που ανάγκασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κινηθούν για την απόκτησή του και το... παρατσούκλι που του είχε δώσει ο Κώστας Μαλιούφας. Διαβάστε λεπτομέρειες για τον Ευθύμη Κουλούρη (VIDEOS)

Ο Ευθύμης Κουλούρης αρχίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του μετά τα γκολ που πέτυχε απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης (στο Κύπελλο) και Καλλονή (στο πρωτάθλημα). Με το εξαιρετικό τέρμα του μάλιστα την Κυριακή (30/3) ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος είναι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής.

Το 2008 οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είχαν παίξει φιλικό απέναντι στον Αετό Σκύδρας, ομάδα στην οποία αγωνίζονταν ο Κουλούρης και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" είχαν εντυπωσιαστεί από τον 18χρονο φορ. Ετσι τον απέκτησαν με αντάλλαγμα… μια στολή!

Στην συνέχεια άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα ο Κώστας Μαλιούφας τον αποκαλούσε... Λίνεκερ. Αρχικά έπαιζε ως αμυντικός μέσος ενώ με το πέρασμα του χρόνου φανέρωσε τις δυνατότητες του στην επίθεση. Εχει δώσει, μέχρι στιγμής, πολύτιμες βοήθειες στην Κ20 του ΠΑΟΚ "σπάζοντας" μάλιστα το ρεκόρ των 24 τερμάτων που κατείχε ο Στέφανος Αθανασιάδης στην ομάδα Νέων και, πλέον, καλείται να προσφέρει και στην "μεγάλη" ομάδα αφού όλο το μέλλον του ανήκει και το μόνο που απαιτείται είναι να έχει διάρκεια στην απόδοσή του.

Δείτε μερικά από τα εντυπωσιακά γκολ που έχει σημειώσει στην έως τώρα καριέρα του (σ.σ. όσον αφορά τα ματς της Κ20 είναι ο ποδοσφαιριστής με Νο 9 στην φανέλα)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ