ΠΑΟΚ

Ο Κλάους, ο ΠΑΟΚ και η... Τέρεκ Γκρόσνι

Ο Κλάους, ο ΠΑΟΚ και η... Τέρεκ Γκρόσνι
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει πώς ακριβώς έχει το θέμα του ενδιαφέροντος της ρωσικής ομάδας για τον Αθανασιάδη. Ποια είναι η στάση του ποδοσφαιριστή

Μόνο απαρατήρητες δεν περνούν οι εμφανίσεις και τα συνεχή γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο 23χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, με όσα πετυχαίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει μπει στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων και περνά από το μικροσκόπιο αρκετών σκάουτερ.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, είναι γνωστή και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από συγκεκριμένη ομάδα του εξωτερικού.

Το sport24.gr αποκαλύπτει πώς αυτή είναι η ρωσική Τέρεκ Γκρόσνι που έχει ήδη μεταφέρει προφορικά το ενδιαφέρον της στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η πλευρά της ομάδας από την Τσετσενία (σ.σ. διοικητικός ηγέτης της είναι ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ραζμάν Καντίροφ, πολύ καλός φίλος του Βλάντιμιρ Πούτιν), είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 3 εκ. ευρώ, που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσής του, για να αποκτήσει τον φορτου ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν, το παραπάνω είναι μόνο σενάριο (το οποίο έχει φτάσει και στα αυτιά των διοικούντων του ΠΑΟΚ) που, πάντως, ακόμη και αν γίνει πράξη, δύσκολα θα οδηγήσει τον Αθανασιάδη εκτός ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος επιθετικός, με βάση όσα λέει στο περιβάλλον του, είναι απολύτως προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ, εκτιμά πώς έχει πολλά ακόμη και να δώσει και να πάρει από τη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" και δεν είναι στο μυαλό του το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Αθανασιάδης: "Υπάρχει πρόταση, αλλά ως εκεί"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με το ενδιαφέρον ρωσικής ομάδας για την περίπτωσή του, τη μεγάλη επιτυχία επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Πήγα δανεικός στον Πανσερραϊκό, αλλά και όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ δούλευα αρκετά για να μπορέσω να παίξω και πάλι στην ομάδα μου. Δούλευα συνέχεια ώστε να έχω φτάσει τώρα σε ένα σημείο να παίζω βασικός με την ομάδα μου. Δεν περιμέναμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μας το παρουσίαζαν εύκολο επειδή την είχαμε κερδίσει ήδη δύο φορές. Αλλά η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα και με καλούς παίκτες".

Για το "κλειδί της επιτυχίας στο ΟΑΚΑ: "Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Ξέραμε ότι είναι απαραίτητο αυτό. Δώσαμε το 100%, ειδικά γιατί ήταν μετά από έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο και ήταν δύσκολο και από θέμα ψυχολογίας".

Για την πρόταση από ρωσική ομάδα: "Υπάρχει μια πρόταση. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Η ομάδα δεν ξέρω αν δέχθηκε ή αν θα δεχθεί. Αν καταβληθεί η ρήτρα των 3 εκατομμυρίων, είναι στο χέρι μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Χθες περάσαμε στην τρίτη θέση. Θέλουμε να μείνουμε εκεί, να μπούμε στα play οff και μακάρι στη συνέχεια να πάρουμε και το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την αποχώρηση των Κοντρέρας, Βιεϊρίνια: "Έφυγαν δύο πολύ καλοί παίκτες. Σίγουρα από την ώρα που έφυγαν θα είχαμε πρόβλημα. Αλλά στον ΠΑΟΚ υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παίξουν, όποτε τους ζητηθεί από τον Μπόλονι".

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά και αν επηρεάζουν τους παίκτες: "Από τη στιγμή που μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, δεν σε απασχολούν αυτά. Μας αφορούν, αλλά τουλάχιστον μπαίνοντας στο παιχνίδι τα ξεχνάμε".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Είναι παιχνίδι πολύ δύσκολο. Πάντα με τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα ντέρμπι, για τον κόσμο αλλά και για μας. Θέλουμε όλοι μας να πάρουμε τη νίκη, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποδώσουμε στο 100% για να φύγουμε νικητές".

Για τον "δάσκαλο" Βρύζα: "Το ευχάριστο για μένα είναι ότι είμαι σε μια ομάδα με τον κύριο Βρύζα. Παρακολουθούσα τις κινήσεις του και στις προπονήσεις, αλλά και στον αγώνα. Δεν μπορώ να πω ότι προτιμώ να παίζω μόνος μου στην επίθεση ή με παρτενέρ. Απλά όταν είμαι μόνος στην επίθεση είναι πιο δύσκολο από το να με βοηθάει ο Φωτάκης ή ο Ίβιτς, ακόμα και οι πλάγιοι".

Για τις φιλοδοξίες του: "Αυτή τη στιγμή είμαι καλά στον ΠΑΟΚ. Αν κάποια στιγμή έρθει πρόταση, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά γιατί κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει στο εξωτερικό για να δει πως είναι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Και σίγουρα πιο εύκολα θα έπαιρνα μεταγραφή για μια ομάδα του εξωτερικού, από ότι σε μια ελληνική. Σαφώς πρέπει να ικανοποιηθεί και η ομάδα μου οικονομικά, ενώ αν είχα να διαλέξω πρωτάθλημα, μου αρέσουν το Ισπανικό και το Ιταλικό".

Για το αν πιστεύει αν θα είναι στις επιλογές του Σάντος για το Euro: "Ο ίδιος το ξέρει αυτό, αλλά πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις μου με τον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη, θα φτάσει σε σημείο να με καλέσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ