ΠΑΟΚ

"Ο Σαββίδης θέλει Μπερμπάτοφ"

Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between AS Monaco and Sochaux at the "Louis II Stadium" in Monaco on March 9, 2014.  AFP PHOTO / VALERY HACHE        (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between AS Monaco and Sochaux at the "Louis II Stadium" in Monaco on March 9, 2014. AFP PHOTO / VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Για μυθική πρόταση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κάνει λόγο δημοσίευμα του εξωτερικού.

Για πόθο του Σαββίδη να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Μπερμπάτοφ κάνει σήμερα (2/2) λόγο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Struma.com".

Όπως αναφέρεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να του προσφέρει 4 εκ. ευρώ ετησίως, σε σχέση με τρία που λαμβάνει από την Μονακό, ενώ σημειώνεται ότι το 1,5 εκ. ευρώ που θα πρέπει να δοθεί για να φύγει από το Πριγκηπάτο δεν αποτελεί πρόβλημα και πως απομένει η απόφαση του παίκτη.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και σε πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του Μπερμπάτοφ. Ο Εμίλ Ντάντσεφ έχει τονίσει ότι ο παίκτης θα παραμείνει στο Μονακό μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, έτσι, οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν από το καλοκαίρι.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν γράψει τα Μέσα από τη Βουλγαρία ο Μπερμπάτοφ σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αγγλία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ