ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ... σπρώχνει τον Τιάμ στην Πεσκάρα

Ο ΠΑΟΚ... σπρώχνει τον Τιάμ στην Πεσκάρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Πεσκάρα έχει εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για να πάρει τον Μαμ Τιάμ, ο ΠΑΟΚ είναι.,.. άκρως θετικός αλλά ο παίκτης το σκέφτεται. Τενοντοπάθεια ο Περέιρα, αρχίζει ειδικό πρόγραμμα (video).

Όπως αποδεικνύει και η περίπτωση της μεταγραφής Λάζαρου Λάμπρου, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση... αναδιάρθρωσης του έμψυχου δυναμικού του, προσπαθώντας με διορθωτεικές κινήσεις να παρουσιαστεί πιο πλήρης και ανταγωνιστικός στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, στη σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι, αν αυτό μπορεί να γίνει, να τελειώσει από τώρα ο δανεισμός του Μαμ Τιάμ από τη Γιουβέντους.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι άξιζε η απόκτησή του το καλοκαίρι (έχει 8 ματς με 300 λεπτά συμμετοχής συνολικά) και από την ώρα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Πεσκάρα για να τον πάρει δανεικό (όπως γράφει ο γνωστός Ιταλός αθλητικογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τον θέλει πάρα πολύ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λέονε που είχε συνεργαστεί μαζί του στη Λανσιάνο), ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον... σπρώξει προς την ιταλική ομάδα.

Η Πεσκάρα είναι ουραγός στη βαθμολογία της Serie A και θέλει να ενισχυθεί για να παλέψει για τη σωτηρία της, όμως ο Τιάμ ακόμη το σκέφτεται.

Ενδεχομένως με την πίεση που θα του ασκηθεί και από τις δύο πλευρές τις επόμενες μέρες και έχοντας πάρει το μήνυμα από πλευράς ΠΑΟΚ ότι δεν θα παίζει πολύ να συναινέσει στην αλλαγή στέγης.Για τον Τιάμ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Έμπολι, στην παρούσα φάση, όμως, είναι πιο έντονο το φλερτ με την Πεσκάρα

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΕΪΡΑ

Εξάλλου, το απόγευμα έγινε η δεύτερη σημερινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από ασκήσεις κατοχής καθώς και στο transition game, ενώ έγινε διάγνωση και για το πρόβλημα του Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο που έδειξε πως ταλαιπωρείται από μια τενοντοπάθεια στον κοιλιακό δεξιά και τις επόμενες μέρες θ’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι ενδυνάμωσης. Την Παρασκευή (30.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της κάνει λόγο και για "ιώσεις που… γυροφέρνουν Κλάους, Κρέσπο".Η προπόνηση σήμερα άρχισε με ομιλία του Ίβιτς και χειροκροτήματα στον Σάχοβ, μάλλον για τον χορό του στη χθεσινή γιορτή.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επενδύει σε Λάμπρου ο ΠΑΟΚ
Ο Vieirinha δεν είναι αγνώμων
Η τιμή πώλησης Πεντρίνιο στο 1.000.000 ευρώ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ