ΠΑΟΚ

Επενδύει σε Λάμπρου ο ΠΑΟΚ

Επενδύει σε Λάμπρου ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ηρακλή για την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο Παπαθανασάκης πιέζει για μετρητά, ο ΠΑΟΚ προτιμά να δώσει νεαρούς.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι προ των πυλών της Τούμπας. Χθες το βράδυ ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθαανσάκης είχε συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη Λάμπρο Χούτο παρουσία του δικηγόρου Λάκη Σημαιοφορίδη αλλά και του πρώην γενικού διεθυντή της κυανόλευκης ΠΑΕ, Γιώργου Μπέζα, σε γνωστή ταβέρνα στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Από τη συνάντηση διέρρευσε ότι ο 19χρονος επιθετικός κλείνει στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, όντως υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ Παπαθανασάκη και Μίχελ (χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση) και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο 3,5 ετών.

Το σημείο στο οποίο δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε οριστική συμφωνία είναι τα ανταλλάγματα. Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή πιέζει για όσο το δυνατό περισσότερα μετρητά, ενώ η πλευρά του ΠΑΟΚ προτιμά να δώσει έμψυχα ανταλλάγματα κάποιους από τους νεαρούς που έχει στο δυναμικό του.

Το πιθανότερο είναι η μεταγραφή να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου-και όχι απόψε όπως γράφτηκε (από το περιβάλλον του Ηρακλή πάντως διαρρέεται ότι ο παίκτης θα πάει σήμερα στα γραφεία της Τούμπας, κάτι που δεν προκύπτει από πλευράς Δικεφάλου).

Ο Λάζαρος Λάμπρου, παίζει κυρίως στα άκρα, έχει 13 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή φέτος (στο ματς με τη Λάρισα) και είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος όταν ο 19χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στον οποίο είχε δύο μόνο ολιγόλεπτες συμμετοχές σε ματς Κυπέλλου.

Είναι πολύ πιθανό το σενάριο, ο ΠΑΟΚ να πάρει τον Λάμπρου και να τον δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα, καθώς θεωρείται ταλαντούχος που χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να ωριμάσει και δεν είναι εύκολο να τον πάρει στην παρούσα φάση στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ